Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Детски матрак НАНИ

Детски матрак НАНИ

ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ЛУКС

Отчитайки изискванията и нуждите на подрастващия организъм и съобразявайки ги с технологичните възможности и свойствата на материалите, ние от НАНИ създадохме матрака ДЕТСКИ ЛУКС.

Структурата на сърцевината е микроклетъчна от полимерна пяна POLIFLEX на водна основа, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността.

Това подобрява вентилационния ефект и гарантира липсата на среда за развитие на бактерии и гъбички.

АНТИБАКТЕРИАЛЕН

Съдържащите се в прошивката антибактериални силиконизирани влакна добавят мекота в контактната с тялото зона, спомагайки правилното кръвообращение.

ОРТОПЕДИЧЕН

Ортопедичните качества на сърцевината от POLIFLEX  и дамаска от екологично чисти, естествени материали превръщат модела в задължителна и неразделна част от интериора в детската стая.

Еластичността и допълнителното омекотяване предлагат добър телесен комфорт при лежане, като поддържа перфектно детското тяло и помага на гръбначния стълб да заема естествената си форма по време на сън.

ХАРАКТЕРИСТИКИ :

ВИД  : ДВУЛИЦЕВ

СЪСТАВ : ПЕНОПОЛИУРЕТАНОВА ПЯНА | ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ТЕКСТИЛ

ВИСОЧИНА : 10 см

ТВЪРДОСТ : УМЕРЕНО ТВЪРД

ПРЕДИМСТВА : ОРТОПЕДИЧЕН | БЕЗ ПРУЖИНИ | ДИШАЩНапишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Детски матрак НАНИ
  • Наличност: Наличен
  • 135.00 лв.

Възможни опции