Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Бебешка количка 3 в 1 Cybex Balios S Lux 2024

Ново -25% Бебешка количка 3 в 1 Cybex Balios S Lux 2024

Описание и характеристики

Специален пакет, включващ бебешка количка Balios S Lux (999 лв.), кош за новородено Cot S Lux (499 лв.), адаптери за монтаж на столче за кола (99 лв.) върху шасито и стол за кола Cloud G i-Size (459 лв.). С този сет разполагате с всичко необходимо за разходките на вашето бебе от раждането до 22 кг (~4 години).

Кош за новородено Cot S Lux

Безопасен. Уютен. Изключително мек.

Бебето ви ще се наслаждава на първите си разходки на открито, безопасно обгърнато от Cot S Lux. Качествените материи, просторният интериор и еластичният мек матрак създават перфектната среда за вашето дете да прекара деня, защитено от шума и суетата на града с XXL сенник със защитен фактор UPF50+. Прикрепете Cot S Lux към количката Balios S Lux за удобно, уютно и ергономично пътуване през първите шест месеца на вашето дете.

Уютен и просторен интериор

Кош за новородено S Lux Cybex

Големите размери дават възможност за движение, докато меката подплата осигурява идеалната уютна среда за почивка.

Дръжка за носене

Кош за новородено S Lux Cybex

Носете коша S Lux без усилие с интегрираната дръжка за носене и лесно го прикрепете към шасито на количка с бутони с памет.

XXL слънцезащитен сенник UPF 50+ 

Кош за новородено S Lux Cybex

Защитете детето си с XXL сенник със защитен фактор UPF 50+, включващ козирка и мрежест прозорец за вентилация.

Вътрешен джоб

Кош за новородено S Lux Cybex

Джобът в коша е удобно място за съхранение на вашите принадлежности.

Прозорец с гледка към небето

Кош за новородено S Lux Cybex

Мрежестият прозорец подобрява циркулацията на въздуха и предлага бърз поглед към външния свят.

Матрак от мека пяна

Кош за новородено S Lux Cybex

Матракът с еластична пяна осигурява максимален комфорт и подкрепа за вашето растящо бебе.

Въздуховоди на дъното на коша

Кош за новородено S Lux Cybex

Осигуряват по-добра вентилация в коша.

Характеристики:

Възрастова група: От раждането до прибл. 6 месеца

Тегло на детето: до 9 кг

Размери в разгънато състояние: 845 х 410 х 315 мм

Размери в сгънато състояние: 843 х 410 х 180 мм

Тегло: 4.6 кг

Стол за кола Cloud G i-Size

Cloud G i-Size в комбинация с Base G получи прекрасен 1.8 („добър“) ADAC рейтинг и е най-добрият в класа в категорията до приблизително 1 година и половина!

Безопасността и комфорта за първите 24 месеца са подсигурени със столчето за кола Cloud G i-Size. Ергономично легнало положение във или извън колата плюс нежна към кожата материя осигуряват удобство на вашето дете, докато въртенето на 180° и системата за освобождаване с едно щракване улесняват качването или слизането (необходима е база G, която се предлага отделно).

Спецификации:

Възраст: от раждането до прибл. 24 месеца

Ръст на детето: 40 – 87 см

Тегло на детето: макс. 13 кг

Отговаря на стандарт UN R129/03

Комфорт и безопасност в легнало положение

CYBEX Cloud G i-Size съчетава гъвкавост, комфорт и безопасност. Специално проектирана легнала позиция поддържа вашето дете, както в колата, така и извън нея, като помага за стойката на тялото му, докато расте. Качването и слизането от колата е много по-лесно благодарение на иновативното завъртане на 180° и системата за освобождаване с едно щракване (необходима е база G). Cloud G i-Size осигурява на родителите допълнително спокойствие благодарение на линейната система за защита от страничен удар Plus, осигуряваща 15% повече защита от страничен удар. Сертифицирането за използване в самолет означава, че можете да предпазите вашето мъниче при семейни пътувания.

Като част от семейството Modular G, база G пасва както на столче Cloud G i-Size, така и на стол Sirona G i-Size, осигурявайки защита и комфорт на вашето дете до 4-годишна възраст.
Важно: База G и стол Sirona G i-Size се предлагат отделно.

Безопасен и ергономичен до прибл. 24 месеца

Cloud G i-Size осигурява ергономична легнала позиция за вашето дете, когато сте в колата, разхождате се наоколо или си почивате. Лесен за накланяне, можете да намерите идеалната позиция за детето си с едно движение на ръката, проправяйки пътя към спокойна дрямка. Поддържането на детето ви във възможно най-равна позиция е полезно за растежа му и имитира престоя в коша за новородено.

Удобно качване

Качването или слизането на вашето дете от колата никога не е било толкова лесно. Благодарение на системата за освобождаване с едно щракване и функцията за завъртане на 180°, това столче се поставя и вади от колата с лекота. Специално проектирано да облекчи напрежението в гърба на родителите и да ги улесни.

Важно: необходима е база G, която се предлага отделно.

Вентилация

Оставете въздуха да циркулира около вашето дете благодарение на цялостната вентилация. Благодарение на прецизно разположените вентилационни отвори въздухът не само циркулира, но и напълно напуска столчето, което прави всяко пътуване по-комфортно.

15% повече защита при страничен удар

Интегрираната и рационализирана защита при страничен удар намалява въздействието от страничен сблъсък с приблизително 15%*, като дава на родителите допълнително спокойствие, като знаят, че детето им е още по-добре защитено при всяко пътуване.

Една база – две столчета: ​Проектирани да покрият първите 4 години

Base G пасва както на Cloud G i-Size, така и на Sirona G i-Size столчета за кола от G Line модулна система. С иновативна заключваща функция, която гарантира, че Cloud G i-Size е щракнат правилно, безопасно поддържайки пътуването на вашето дете от раждането до прибл. 24 месеца и със столчето за кола Sirona G i-Size от раждането до 4 години.

Лесно преминаване от кола в количка

Свобода да се разхождате, както желаете. Монтирайте лесно своя Cloud G i-Size върху шасито на количката с помощта на включените адаптери. Едно бързо завъртане на дръжката за освобождаване или накланяне прави всичко толкова лесно, че вашето спящо бебе дори няма да забележи.

Готов за полет

Вашият нов приятел за пътуване пасва плътно в седалката на самолета, което ви позволява да го вземете със себе си на семейни пътувания. Може да се закрепи и само с предпазен колан, така че можете да оставите своята база G у дома. Дава ви свободата да пътувате, докато детето ви е защитено.

Размери:

Възможности за монтаж:

Важно: База G се предлага отделно.

Серия комфорт

Разтеглив плетен плат в унифициран плътен цвят, който осигурява качествено покритие, което е меко на допир и нежно за кожата на вашето дете. Лесно почистване с избърсване.

Бебешка количка Balios S Lux

Създадена за градския живот, изцяло новата количка Balios S Lux притежава цялата гъвкавост и луксозен комфорт, който вие и вашето дете можете да желаете.

Създаден за града

Balios S Lux поддържа вашето мъниче безопасно и удобно, като ви помага да поемете уверено на разходки в града. Усъвършенстваното, готово за градски разходки, окачване изглажда неравностите, а ергономичното пълно легнало положение позволява на вашето бебе да лежи и да се отпусне от първия ден. Предпазният колан с едно издърпване ви позволява прецизно поставяне на колана за секунди за допълнителен комфорт и сигурност.

Система за пътуване

Бебешка количка Cybex Balios S Lux 2023

Една количка, четири начина за возене. Прикрепете Cot S Lux, Cocoon S, столче за кола или седалка, за да адаптирате количката за всяко пътуване (кошът Cocoon S се предлага отделно).

Подобрено окачване

Бебешка количка Cybex Balios S Lux 2023

Насладете се на ново ниво на комфорт при возене благодарение на комбинацията от окачване на предните колела и иновативно задно окачване, базирано на шасито.

Ергономично напълно легнало положение

Бебешка количка Cybex Balios S Lux 2023

Огромната реверсивна седалка на Balios S Lux е последната дума за луксозен комфорт и уют и е напълно регулируема в ергономична легнала позиция за използване от раждането.

Колан с едно издърпване

Бебешка количка Cybex Balios S Lux 2023

Осигурете детето си за секунди. Една ръка е всичко, от което се нуждаете, за да поставите колана в перфектната позиция.

Просторен багажник

Бебешка количка Cybex Balios S Lux 2023

Товароносимостта от 10 кг прави Balios S Lux безценен спътник за седмичното пазаруване, еднодневни екскурзии и пикници.

Сгъване с една ръка в самостоятелно изправено положение

Бебешка количка Cybex Balios S Lux 2023

С една ръка Balios S Lux може лесно да се сгъне в свободно стоящ пакет за удобно прибиране и съхранение.

XXL сенник с мрежа

Бебешка количка Cybex Balios S Lux 2023

Защитете детето си с разтегателен XXL сенник, изработен от защитна материя с фактор UPF50+, включващ мрежест прозорец за здравословна циркулация на въздуха в горещите дни.

Колела за всякакви терени

Бебешка количка Cybex Balios S Lux 2023

Карайте офроуд с увереност, с колела, които няма да се пробият, без значение колко тежък е теренът.

Дръжка, регулируема във височина с една ръка

Бебешка количка Cybex Balios S Lux 2023

Височината на дръжката може лесно да се регулира с една ръка, позволявайки нивото на управление да бъде съобразено с височината на родителя.

Размери

Бебешка количка Cybex Balios S Lux 2023

Характеристики:

Възрастова група: От раждането до прибл. 4 години

Тегло на детето: Макс. 22 кг

Подобрено окачване

Ергономично напълно легнало положение

Колан с фиксация с едно издърпване

Посторен багажник

Сгъване с една ръка в самостоятелно изправено положение

XXL сенник с мрежа

Колела за всякакви терени, които не се пробиват

Регулируема дръжка

Размери в разгънато състояние: 810-910 х 600 х 1000-1100 мм

Размери в сгънато състояние: 400 х 485 х 650 мм

Тегло: 11.7 кг

Aktion Gesunder Rücken (AGR) е независима организация с цел насърчаване на здравето на гърба. За тази цел AGR е разработила печата за одобрение „Изпитано и препоръчано“ като помощ при вземане на решения за потребителите. Само продукти, които са категоризирани като „удобни за гърба“, получават този печат. За тази оценка се събира независима тестова комисия, състояща се от лекари и терапевти от различни специалности, и подлага голямо разнообразие от продукти на строги критерии за тестване.

Комплектът включва:

Бебешка количка Balios S Lux Moon Black

Кош за новородено S Lux Moon Black

Адаптери за монтаж на столче за кола върху шасито

Стол за кола Cloud G i-Size Moon Black

Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Бебешка количка 3 в 1 Cybex Balios S Lux
  • Наличност: Наличен
Тази оферта приключва след:
  • 2,056.00 лв.
  • 1,539.00 лв.

Тагове: Бебешка количка 3 в 1 Cybex Balios S Lux + кош Cot S Lux + адаптери + стол за кола Cloud G i-Size, Moon Black