Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Столче за кола Kinderkraft I-FIX i-size

Столче за кола Kinderkraft I-FIX i-size

Запознайте се с i-fix! Най-новото попълнение в категория столчета на kinderkraft!
I-FIX i-Size надхвърля изискванията за стандарта i-size: освен, че е тествано при скорости с 28% по-високи от тези, кото изисква стандарта, в допълнение разполага с усъвършенствани системи за защита, като H-guard+, SPS+. Вътрешността на столчето обгражда детето с EPP пяна, която е известна с уникалната си възмосност да поглъща енергията по време на удар.

I-fix I-size позволява удължено ползване в обратна посока до 4 годишна възраст( около 87 см).

i-Size Standard

Столчето за кола ONETO3 i-Size отговаря на изискванията на най-новия стандарт R129 i-Size. Това означава, че можете да се съсредоточите върху шофирането на колата и да оставите безопасността на столчето за кола.

За целия период на ползване

Столчето за кола I-FIX i-Size ви позволява да транспортирате вашето малко дете в позиция с лице назад (RWF) до четири години. Тази позиция е пет пъти по-безопасна от FWF при челен сблъсък. I-FIX i-Size е подходящ за деца от раждането до 12 години (до 150 см височина). Има и вложка за бебета и по-малки деца; тази вложка може да се използва по-дълго (до 87 см) и намалява разстоянието между столчето за кола и детето, като по този начин повишава безопасността

i-fix i-size столче

H-GUARD+, SPS+

Столчето за кола е оборудвано с две системи, за да изведе безопасността при пътуване на най-високо ниво. H-GUARD+ е специално подсилена трислойна облегалка за глава с допълнителна пяна. Това предпазва частта на главата и шията при въртене, защото е още по-добре при абсорбирането на енергията, генерирана по време на сблъсък, като същевременно увеличава комфорта при пътуване чрез формоване според индивидуалната форма на главата на вашето мъниче. SPS+ е подобрена система за странична защита – щитовете разполагат с брони, които действат като зона на смачкване в автомобила и укрепват седалката на колата в ключови точки още повече. Те поемат първата и най-силна сила на удара, като я разпръскват и не позволяват да достигне до тялото на детето.

i-fix i-size столче i-fix i-size столче

EPP пяна (експандиран полипропилен)

Столчето за кола I-FIX i-Size с EPP пяна осигурява на вашето дете най-високо ниво на безопасност. Този материал, използван в авиационната и автомобилната промишленост, е отличен при абсорбиране на енергия, намалявайки риска от нараняване. Използването на този материал в черупката и облегалката за глава означава, че I-FIX i-Size е изключително издръжлив и устойчив на сили, действащи върху него отвън, като по този начин осигурява по-добра защита за вашия малък пътник. Столчето за кола е изключително издръжливо, устойчиво на напукване и атмосферни влияния и леко, което го прави по-лесно за пренасяне. EPP пяната също е хипоалергенно и изолиращо решение, което поддържа вашето дете в топлинен комфорт, докато е в столчето за кола.

EASY SPIN 360°

Системата EASY SPIN 360° ви позволява удобно да завъртите столчето за кола около собствената му ос. Не само ще ви позволи лесно да извадите детето си от колата (просто поставяте столчето за кола с лице към вратата) и да го обезопасите с помощта на вътрешния петточков предпазен колан, но също така ще ви позволи бързо да смените от RWF до положение FWF, без да е необходимо да сваляте цялото столче за кола.

i-fix i-size столче

Допълнителни удобства:

I-FIX i-Size не само осигурява безопасност при пътуване, но и комфорт. Има подвижен калъф, който е приятен на допир и може да се пере, за да поддържа свежест в продължение на много години. Освен това е оборудван с меки подложки за предпазни колани с шевове, които няма да дразнят кожата. Освен това има специални гумени подложки за предпазния колан, благодарение на които е по-лесно да поставите детето си в столчето. А когато вашето мъниче порасне, можете да приберете предпазния колан в практично отделение, без да е необходимо да го сваляте.

Материали:

Основа: пластмаса, метал Покритие: полиестер Дунапрени: дунапрен, мемори пяна Корпус: пластмаса, метал, дунапрен

Спецификация:

Възраст от 40 см до 150 см
Тегло на продукта: 11, 4кг
Размери: 58,5-67,5 х 44 х 57-81 см

i-fix i-size столче
 

как се ползва столче kinderkraft

Как се ползва i-fix i-size:

 40- 105 см  →В посока обратна на движението → Монтаж  чрез опорен крак isofix и предпазни колани на столчето

76-105 см  → В посока на движението →  Монтаж  чрез опорен крак isofix и предпазни колани на столчето

100-150 см → В посока на движението → Монтаж   isofix и предпазен колан на автомобила ( възможен е монтаж само спредпазните колани)

 

Европейска гаранция за качество 

Европейският отдел за разработване на нови продукти гарантира, че продуктите, предлагани от Kinderkraft, са възможно най-добри по отношение на функционалност и безопасност и че следват най-новите тенденции в дизайна. Отделът е изграден от компетентни хора с дългогодишен опит в производството на детски продукти, като много от тях са родители.

EU STANDARD

Столче за кола I-FIX i-size, GRAPHITE BLACK

GRAPHITE

Столче за кола I-FIX i-size, COOL GREY

COOL GREY
Столче за кола I-FIX i-size, HARBOR BLUE

HARBOR BLUE


Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Столче за кола Kinderkraft I-FIX i-size
  • Наличност: Наличен
  • 599.00 лв.

Възможни опции

Тагове: Столче за кола Kinderkraft I-FIX i-size