Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Alecto Видеофон за бебе 5" DVM 275 и 2 камери DVM 275C White

Alecto Видеофон за бебе 5"  DVM 275 и 2 камери DVM 275C White

5.0'' цветен екран с ясно изображение и звук
Има 4 приспивни песни 
Завъртете камерата дистанционно
Разширяема до 4 камери
Животът на батерията на родителското устройство е до 9 часа
Голям обхват (до 50 м на закрито, до 300 м на открито)
Pan-tilt камера
Ясен образ на тъмно
Функция за обратен разговор


Акумулаторно родителско устройство с дълго време в режим на готовност (до 9 часа)
Бебефонът Alecto Baby DVM-275 с камера и 5" цветен екран осигурява усещане за безопасност. Да сте добре информирани какво прави вашето дете, независимо дали спи или не, със сигурност е успокояващо. Този бебефон е оборудван с родителско устройство с ясен цветен екран и двупосочен звук. Благодарение на този бебефон можете да работите в кухнята спокойно, докато малкото дете се наслаждава на прекрасна следобедна дрямка.Бебефонът ви държи добре информирани, когато малкото дете е будно или спи.Ако вашето бебе спи в тъмна стая, този бебефон, разбира се, също е идеално способен да ви осигури ясно изображение, въпреки лошото осветление.

Камерата с панорамно накланяне прави този бебефон Alecto Baby DVM-275 идеален за проследяване на вашите деца в по-голямо пространство, като например стая за игри. Камерата може да се мести от разстояние, така че да имате изглед към всички ъгли на стаята. Разбира се, че имате добър обхват. На закрито това е идеално до 50 метра. Това ви позволява да поставите този бебефон почти навсякъде в къщата.

Приспивайте бебето си с функцията talkback

Рядко се случва вашето бебе да спи през нощта. По-често се случва те да бъдат стреснати, събудени и след това трябва да бъдат приспивани отново. Не винаги е лесно да оставите всичко, за да оставите детето си да заспи отново. Функцията за обратен разговор ви позволява да говорите с бебето си от разстояние или да пеете приспивна песен.

Опции за разширяване

Този бебефон се доставя с две камера. Въпреки това е лесно да се свържете с три допълнителни камери. Това е изключително полезно, ако имате няколко деца или искате да имате изглед към няколко зони, като бебето и стаята за игри. Alecto Baby DVM-275 дава възможност на родителското устройство незабавно да покаже изображението на тази конкретна камера, веднага щом звукът бъде открит. Възможно е също автоматично да завъртите изображенията на всички свързани камери, така че изображенията от всички камери да се показват последователно.

Какво има в кутията?

Камера 2бр
Родителско устройство с вградена Li-Ion батерия
Адаптер 2х


Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Alecto Видеофон за бебе 5" DVM 275 и 2 камери
  • Наличност: Наличен
  • 530.00 лв.

Тагове: Alecto Видеофон за бебе 5" с цветен дисплей DVM 275 и 2 камери DVM 275C White