Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Стол за кола Cybex Pallas M, 9-36 кг

Стол за кола Cybex Pallas M, 9-36 кг

Pallas M от наградената серия Pallas предлага оптимизирана безопасност и комфорт с продължителност на живот до 11 години.

Безопасност без ограничение

В група 1 Pallas M разполага с регулируем противоударен щит. В случай на челен сблъсък силата на удара се разпределя по цялата повърхност на възглавницата, подобно на надута въздушна възглавница. За група 2/3 седалката може лесно да се превърне в Solution M.

Акценти:

  • Регулиране на щита против удар с една ръка (гр. 1)
  • Може да се използва до 11 години
  • Индивидуално регулируема линейна защита при страничен удар (L.S.P. система)
  • Удобна функция за накланяне с една ръка (гр. 1)
  • Патентована накланяща се облегалка за глава
  • Група 1/2/3 от 9 до 36 кг; височина от прибл. 76 до 150 см (~ 9 месеца - 12 години)
  • Отговаря на стандарт UN R44/04

Характеристики:

Регулируем противоударен щит

Стол за кола Cybex Pallas M, 9-36 кг

Регулируемият щит против удар намалява риска от сериозни наранявания на врата, без да ограничава детето. Силата на челен сблъсък се разпределя върху противоударния щит и се абсорбира от неговите абсорбиращи удара материали. Тази система наподобява надута въздушна възглавница и спомага за значително намаляване на силата на удара в случай на инцидент. Коланът не наранява детето, като в същото време са защитени чувствителната глава, раменете, врата и вътрешните органи. Регулируемият с една ръка щит се приспособява за най-висок комфорт идеално към тялото на детето и допълнително предлага повече свобода на движение на горната част на тялото, както и максимална безопасност, особено при челен удар в сравнение с конвенционалните петточкови предпазни колани.

Стол 2 в 1

Стол за кола Cybex Pallas M, 9-36 кг

Тази седалка расте заедно с детето и следователно може да се използва до 11 години. В група 1 регулируемият щит се удвоява като надуваема въздушна възглавница и при сблъсък предпазва от наранявания на врата, без да е ограничаващ. За деца от около 3 години и повече, столчето може лесно да се преобразува в такова от група 2/3 от серията Solution.

Индивидуално регулируема линейна защита при страничен удар (L.S.P.)

Стол за кола Cybex Pallas M, 9-36 кг

Индивидуално регулируемата линейна защита от страничен удар (L.S.P. система) абсорбира енергията на удара в случай на инцидент на много ранен етап. Силата на страничен сблъсък се абсорбира систематично от индивидуално регулируемите странични протектори, както и от протекторите за раменете и главата. В същото време кинетичната енергия на тялото, причинена от удара, се абсорбира веднага и главата се насочва активно в безопасна позиция. L.S.P. протекторите могат да се регулират индивидуално, за да паснат на интериора на автомобила.

Накланяща се облегалка за глава

Стол за кола Cybex Pallas M, 9-36 кг

Помага да се предотврати накланянето на главата напред по време на сън.

Удобна функция за накланяне с една ръка

Стол за кола Cybex Pallas M, 9-36 кг

За спокойно и удобно пътуване. Благодарение на функцията за удобно накланяне, седалката може лесно да се регулира само с една ръка.

Енергопоглъщащ корпус

Стол за кола Cybex Pallas M, 9-36 кг

Гъвкавата структура на материала поема силата на удара.

Вентилационна система

Стол за кола Cybex Pallas M, 9-36 кг

Поддържа комфортна телесна температура.

Blue Moon


Rumba Red


Purple Rain


Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Стол за кола Cybex Pallas M, 9-36 кг
  • Наличност: Наличен
  • 539.00 лв.

Възможни опции

Тагове: Стол за кола Cybex Pallas M, 9-36 кг