Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Модулен активен център – активна гимнастика, кошарка, килимче за игра

Ново Модулен активен център – активна гимнастика, кошарка, килимче за игра

Забавления през цялото време.
Тази умна активна гимнастика и кошарка е проектирана за променящите се нужди и способности на бебето, докато то расте и се развива бързо.. Докато бебето расте, активния център може да се променя, да се правят различни конфигурации с различните части. Бебето ще си играе поне докато проходи.

Активна гимнастика 3 в 1.

През първите няколко месеца, повечето бебета си лежат по гръбче. Удобното, меко килимче дава възможности за игри и почивки пред погледа на родителите. Първите игри на бебето са със сензорните играчки, които висят от арката. Основата е широка и арката е доста стабилна. Арката има няколко неща за занимания и развитие на бебето: шумолящо перце, дрънкалка-облаче и огледалце, което може да се се закрепя в основата на арката, за да стимулира бебето да обръща главичка.

Този център за активности е проектиран за стимулиране на фините моторни умения.
Неусетно, бебето ще започне да се обръща по коремче – тази позиция развива мускулите на горната част на тялото. После бебето ще се научи да се търкаля, да пълзи и да сяда. Играчките, висящи от арката със сигурност ще събудят любопитството на бебето.
Само след няколко месеца, бебето ще се научи да сяда и да пълзи. Тогава ще е подходящо да сложите и страничните панели. Активния център не заема много място вкъщи и същевременно е достатъчен за игра на две деца.

И всичко това се събира в удобна чанта!
Тази лека, разгъваща се конструкция се събира и разгъва доста лесно. Може да я носите навсякъде – в ходел, на разходка на открито или където решите.

Подходяща за новородени.
Размер на килимчето: 82 x 2 x 87 cm.
Размер на арката: 80 x 50 x 35 cm.

ПочистванеКилимчето може да се пере в пералня. Играчките и страничните прегради се почистват с мека влажна кърпа.

Бебето расте бързо и развива нови умения, затова е необходимо родителите да го наглеждат, докато си играе.Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Модулен активен център – активна гимнастика, кошарка, килимче
  • Наличност: Наличен
  • 139.00 лв.

Тагове: Модулен активен център LUDI – активна гимнастика, кошарка, килимче за игра