Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Преносимо бебешко легло LUDI

Ново Преносимо бебешко легло LUDI

Практично и лесно за сгъване, преносимо бебешко легло.

Със своето анти-UV покритие, мрежа против комари и възможност за фиксиране към земята с колчета, това малко резервно легло с удобен матрак е истинска фабрика за мечти!

Кошарката за пътуване Ludi има много предимства за игра, почивка и защита на бебето от вятъра и слънцето, благодарение на козирката си, изработена от UV-устойчива полиестерна тъкан.

Леглото е оборудвано с красиво и меко килимче, 3 сменяеми сензорни аксесоара с фигурки на животни (с огледало, шумяща хартия, звънец) и мрежа против комари.

Преносимото креватче бързо се сгъва и разгъва на 2 стъпки, с 3 прости движения.

То е леко (по-малко от 1 кг) и заема много малко място, след като е прибрано за съхранение в чантата си.

Идеално за ползване на почивка или уикенд със семейството и бебето!

Този продукт е подходящ за дете, което не може да седи самостоятелно, да се преобърне или да се изправи на ръцете и коленете си.

LUDI е марка на френската компания JBM group, специалист в света на играчките и аксесоарите за деца. LUDI предлага оригинални, многоцветни колекции от продукти, съпътстващи децата от раждането им до навършване на 8-годишна възраст.

Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Преносимо бебешко легло LUDI
  • Наличност: Наличен
  • 99.00 лв.

Тагове: Преносимо бебешко легло LUDI