Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Бебешка количка 2в1 Bebetto - BRESSO

Бебешка количка 2в1 Bebetto - BRESSO
ОПИСАНИЕ


BRESSO  Най-новият Bresso е количката, съчетаваща елегантност и модерен дизайн. Атрактивни комбинации от плат, завършващ с еко кожа, оригинална форма и кош за новородено със завършек от алуминиев профил - този модел наистина привлича вниманието. В най-новата версия - Bresso GREY - ние модернизирахме много повече, не просто дизайна. Разширихме функционалността му, правейки ежедневната употреба много по-лесна.

Кош за новородено  Кошът за новородено на Bresso осигурява на вашето дете комфорт и безопасност. Благодарение на двата различни начина за регулиране на сенника, това никога не е било по-лесно и удобно. Можете да го сгънете, като натиснете дръжката на коша или като натиснете двата бутона от двете страни на дръжката на коша. Това решение ви позволява да застопорите сенника в полусгънато положение. В новото Bresso можете да освободите коша от рамата по два начина. Първият е , както в предишната версия на модела(като натиснете двата бутона от двете страни на рамата) или като издърпате механизма в долната част на коша за новородено. Матракът е оборудван със свалящ се калъф.

Комфорт  Кошът има прибиращ се механизъм за регулиране на положението на облегалката. Също така разполага с вградена вентилационна мрежа, идеална за разходки в топли дни. Струва си да се отбележи, че при Bresso можете напълно да разпънете сенника на коша, но със закрита вентилационна мрежа - това е чудесно по време на разходки в хладни и ветровити дни. Покривалото се сваля лесно, благодаряние на своя цип. На дъното на коша за новородено има вентилационна решетка за регулиране на въздушния поток вътре в коша. Размери на коша: Дължина 78см и Широчина 36смТегло на коша за новородено - 4.7кг

Седалка  Съвременна и удобна седалка. Новата седалка Bresso е също модернизирана - не само визуално. Благодарение на новия начин за отделяне на седалката, използването на количката е много по-удобно. Пружинният механизъм за автоматично заключване на сенника Ви позволява лесно да го регулирате. 5-точковите предпазни колани също са модифицирани (например чрез въвеждане на мек капак на катарамата на предпазните колани). Удобният начин за отваряне или пък цялосно премахване на ограничителния борд, улеснява поставянето на детето Ви в седалката. Двулицевата подложка е покрита с мек материал от едната страна, което гарантира комфорт по време на летните разходки. Непокритата вентилационна мрежа осигурява свеж въздушен поток в количката, а освен това е прозорец, който улеснява наглеждането на детето Ви. Размери на седалката Дължина 97см и Широчина 32см, тегло 5.2кг

Иновации и Функционалност  Количката е оборудвана с Flexy Колела, които не изискват напомпване, като същевременно осигуряват комфорт за детето. SAS (Система за поемане на неравности по пътя и челен удар) заедно с регулируеми амортисьори Soft / Hard минимизират вибрациите, предавани на рамата. Системата с памет за посоката на движение(DMS), позволява да се разхождате по неравни терени без да заключвате колелата, а те няма да вибрират и криволичат.

Аксесоари - в цената на количката са включени дъждобран, комарник и поставка за чашаКоличката разполага с патентованите системи: 

SAS(Shock Absorbtion Sistem) - Система за поемане на неравности по пътя и челен удар

DMS(Direction Memory System) Система с памет за посоката на движение

Технологии използвани в нашите колички


22

23

24

25

26

цветя 01Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Бебешка количка 2в1 Bebetto - BRESSO
  • Наличност: Наличен
  • 1,035.00 лв.

Възможни опции

Тагове: Бебешка количка 2в1 Bebetto - BRESSO