Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Столче за кола Motion 360-градуса

Столче за кола Motion 360-градуса

Многократно награждаваното столче за кола Motion e подходящо за възрастите от новородено (0+) до приблизително 4 годишна възраст (18кг) .

Въртящо се на 360-градуса с вградена Isofix платформа  i-Size със защита от странични удари при движение и 5-точков предпазен колан.

Столчето за кола Motion  е проектирано с лесна система за стабилно захващане, както и за  максимално удобство.

Дизайнът на този модел разполага с различни фиксирани позици ( предна , задна и странична) за да осигури максимално удобство и комфорт на Вас и  вашето дете.

То включва регулираща се дължина и ширина на седалката и гарантира комфорт и удобство във всяка една възможна позиция и размер.

Седалката е изработена от мека и дишаща бамбукова тъкан, която притежава антибактериални и хипоалергенни свойства за защита на чувствителната бебешка кожа. Бамбуковият плат, също така, има терморегулиращи свойства, за да отвежда влагата от кожата.

Motion разполага с пет регулируеми позиции на облегалката за глава и три опции за накланяне на седалката, като достига оптимален градус на наклона  в полулегнала позиция.

Ръководство стъпка по стъпка: Изтеглете приложението “Silver Cross “Car Safety Made Simple” за 5-стъпково ръководство за инсталиране на бебешкото столче за кола с информация за съвместимост на всички марки автомобили.

Размери на продукта:

78 x 46.5 x 62см

15.3кг,
Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Столче за кола Motion 360-градуса
  • Наличност: Наличен
  • 800.00 лв.

Тагове: Столче за кола Motion 360-градуса Silver Cross