Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Водороден инхалатор Optonica Comfort

Водороден инхалатор Optonica Comfort

Вдишване на водород е метод за получаване на голямо количество H2.

Молекулярният водород (H2) е малка и безопасна молекула за човешкото тяло, която има уникални свойства, които я правят безценна за нашето здраве.

Към днешна дата най-популярните приложения на водорода са водородна вода и водородни (H2) инхалации.

Ако много фенове на здравословния начин на живот вече са запознати с водородната вода, тогава вдишването с Н2 стана сравнително често наскоро, поради дългосрочната адаптация на тази технология за домашна употреба.

В Япония и Южна Корея вдишването на водород е най-популярният начин за консумация на H2, така че можете да получите голяма доза водород за кратък период от време.

Инхалационната процедура се осъществява чрез вдишване на газообразен водород (Н2) през носна канюла или маска, свързана с водороден генератор.

Водородният газ е биологично активна молекула (H2), която има много свойства, включително антиапоптотични, противовъзпалителни и антиоксидантни свойства.

Вдишването на водород се счита за ефективно лечение на критични състояния на пациентите.

Водородът е слабо разтворим във вода, така че по-голямата част от него се отделя в газообразна форма във въздуха, така че при вдишване е възможно да се получи повече водород H2 за по-кратък период от време.

Вдишването на газообразен 2% водород за 30 минути е еквивалентно на консумацията на 15 литра водородна вода (концентрация 1-1,2 ppm).

Към днешна дата са публикувани над 500 научни статии и са направени около 1600 изследвания върху над 170 различни модела на заболявания на хората и животните, които потвърждават, че водородът има терапевтичен потенциал.

Доставката не е включена в цената !!!

Молекулярния водород (Н2) отдавна е признат от науката като терапевтичен газ с благоприятен силен антиоксидантен ефект при множество заболявания, включително невродегенеративни заболявания, метаболитни и възпалителни заболявания. (Източник)

Вдишване на водород е бърз и безвреден метод за получаване на голямо количество водород. Молекулярният водород (H2) е малка и безопасна молекула за човешкото тяло, която има уникални свойства, които я правят безценна за нашето здраве. (Източник)

Към днешна дата най-популярните, лесни и безвредни начини за приемане на водорода са под формата водородна вода и водородни (H2) инхалации.

Ако сте поддръжник на здравословния начин на живот, със сигурност вече сте запознат с водородната вода Инхалациите с водород придобиха известност съвсем скоро, поради сравнително дългосрочната адаптация на тази технология за уреди за домашна употреба. Но те вече са факт! В Япония и Южна Корея вдишването и инхалациите с водород са най-популярният начин за приемане на водород H2 – получавате висока доза водород за кратък период от време.

Инхалациите се осъществяват съвсем лесно, чрез вдишване на газообразен водород (Н2) през носна канюла или маска, свързана с водороден генератор. Водородният газ е биологично активна молекула (H2), която има много полезни свойства, включително силни противовъзпалителни и антиоксидантни свойства.

Вдишването на водород се счита за ефективно подпомагане на лечението на критични състояния на пациентите.

Вдишването на газообразен 2% водород за 30 минути е еквивалентно на консумацията на 15 литра водородна вода (концентрация 1-1,2 ppm).

Към днешна дата са публикувани над 500 научни статии и са направени около 1600 изследвания върху над 170 различни модела на заболявания на хората и животните, които потвърждават, че водородът има терапевтичен потенциал.

 

Кликнете тук за да прочетете тази научна статия, която прави преглед на текущия напредък в медицинските изследвания по отношение на видирида и цитира научни изследвания доказващи благоприятните превантивни и терапевтични действия на водорода, ето някои от тях:

 • има роля на селективен антиоксидант
 • силно противовъзпалително действие
 • антиапоптозни свойства
 • Благоприятно въздействие на водорода върху заболявания на централната нервна система (невродегенеративни заболявания като Алцхаймер, Паркинсон, при хипоксия, когнитивни отклонения)
 • Благоприятно действие на водорода върху заболявания на сърдечно-съдовата система
 • Позитивно действие на водорода върху заболявания на храносмилателната система
 • Въздействие на водорода върху метаболитния синдром
 • Благоприятства дихателната система,
 • Благоприятства заболявания на репродуктивната система
 • Действа при кожни заболявания
 • Благоприятно действие върху тумори и онкологични заболявания (рак)

Източник

Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
 • Продуктов код: Водороден инхалатор Optonica Comfort
 • Наличност: Наличен
 • 1,499.00 лв.

Тагове: Водороден инхалатор Optonica Comfort