Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Бебешка количка 2в1 Bebetto - FLAVIO

Бебешка количка 2в1 Bebetto - FLAVIO

FLAVIO - СЪЗДАДЕНА БЕЗ КОМПРОМИС

Цветове за избор след описанието !

Мечтаете ли за функционална количка с лек сгъваем кош за носене? Искате ли също така да се спрете на грабваща погледа визия ? Flavio е количка 2в1, създадена специално за вас! Разберете какво може да се постигне чрез комбинация от на най-новите технологии и доказаните и ценени функции на колички Bebetto!

ЕДИН ОТ НАЙ-ЛЕКИТЕ СГЪВАЕМИ КОШОВЕ ЗА НОВОРОДЕНО


Кошът за новородено на количката Flavio тежи само 2,9 кг, което я прави една от най-леките в своят клас. Използваният в този модел EPP материал е не само лек, здрав, водоустойчив и 100% рециклируем - този материал също така отлично изолира топлината. Благодарение на сгъваемата функция на коша, никога не е проблем да го транспортирате.

Но това не е всичко!

Възможността за монтиране на коша за новородено Flavio на две нива означава, че можете да адаптирате количката към вашата височина, като винаги имате бърз и удобен достъп до детето си. Откачането на коша от рамата е изключително лесно - можете да го направите по два начина: или чрез освобождаване на заключвщите механизми на рамата, или чрез натискане на освобождаващите бутони на коша за новородено. Освен това можете да регулирате сенника по два начина: чрез натискане надолу на дръжката за носене на коша или чрез задържане на двата бутона отвътре на коша. Изберете кое е по-удобно за вас! 

                    

   

   

ОЩЕ ПО-КОМФОРТЕН ВАРИАНТ СЪС СЕДАЛКА


Седалката, използвана в модела Flavio, е проектирана въз основа на дългогодишният опит на марката Bebetto и предложения направени от нашите клиенти - родителите. Доста сме уверени, че ще се радвате да използвате тази количка 2в1 в продължение на години.

Можете да монтирате седалката напред или по посока обратна на движението - освен това рамката може да бъде сгъната заедно със седалката, независимо от посоката на монтиране. Благодарение на новия механизъм за сгъване на сенника, можете да го фиксирате в широк спектър от позиции. Пет точковите колани на седалката „растат“ заедно с детето ви -  удобно се адаптират към височината на малкият пътник. Регулируемата облегалка ви позволява да поставите детето си в 5 позиции - от легнало до седнало положение. Ниското тегло на седалката и рамката формират една наистина функционална количка, която ще ви служи чудесно при ежедневна употреба или по време на пътуване.

    

       

   

РАМА АБСОРБИРАЩА НЕРАВНОСТИТЕ

При модела Flavio вие можете да настроите задни амортисьори в мек или твърд режим. Използването в модела на НЕпомпещи колела Flexy Wheels означава, че не е нужно да мислите за налягането в гумите, като в същото време можете да разчитате на меко и комфортно возене на детето в количката. За да сгънете рамата, просто натиснете двата бутона от двете страни на дръжката, след което я натиснете надолу. Сгъващите се елементи са покрити, така че да бъдат безопасни, а пръстите ви защитени от защипване при сгъване. Иновации и Функционалност - SAS Система за поемане на неравности по пътя и челен удар, минимизират вибрациите, предавани на рамата. Системата с памет за посоката на движение(DMS), позволява да се разхождате по нерaвни терени без да заключвате колелата, а те няма да вибрират и криволичат.


СТОЛЧЕТА ЗА КОЛА ВЪРХУ РАМАТА

Детските колички Bebetto са съвместими с адаптери Bobostello, които ви позволяват да инсталирате столче за кола на почти всяка марка върху рамата на вашата количка Bebetto. В зависимост от модела адаптери, вие можете да регулирате позицията на детето в столчето за кола, докато е монтирано на рамата (легнало - за дете до 6-месечна възраст или седнало - за дете, което може да седи самостоятелно, след 6-ят месец).

АКСЕСОАРИ - в цената на количката са включени дъждобран, комарник и поставка за чаша


Количката разполага с патентованите системи: 

SAS(Shock Absorbtion Sistem) - Система за поемане на неравности по пътя и челен удар

DMS(Direction Memory System) Система с памет за посоката на движениеТехнологии използвани в нашите колички 

Бебешка количка 2в1 Bebetto - FLAVIO 104 - Трайно намалена цена  765.00лв


Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Бебешка количка 2в1 Bebetto - FLAVIO
  • Наличност: Наличен
  • 960.00 лв.

Тагове: Бебешка количка 2в1 Bebetto - FLAVIO