Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Бебешка количка 2в1 Nico Plus

Бебешка количка 2в1 Nico Plus

NICO PLUS - КОЛИЧКА ЗА АКТИВНИ ХОРАПостоянно сте в движение? Не харесвате никакви ограничения? Nico Plus е многофункционална количка точно за вас! Благодарение на комбинирания и съвременен дизайн на количката, тя може да се използва като количка с кош за новородено или като лятна количка - без да се отделят и прикрепят отделни модули. Функционалността на модела Nico Plus и компактните му размери след сгъване правят съхранението и транспортирането на количка наистина лесни.

ЕДНА КОЛИЧКА - МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ

Мекият кош за новородено на  Nico Plus е идеалното решение за хора, които очакват практичен подход при своята количка. Благодарение на него не е нужно да мислите какво да правите със седалката, докато чакате детето да порасне за да я използвате. Също така не е необходимо да търсите място за коша за новородено, след като детето Ви порасте и нямате нужда от него. В този модел количката и седалката са един и същи модул. Спестява място, не мислите ли?

Кошът за новородено разполага с покривало, което защитава от вятър. Сенникът е регулируем, така, че лесно можете да изберете колко да бъде спуснат, предпазвайки детето от слънчевите лъчи. Откривайки вентилационната мрежа на сенника, вие предлагате допълнителен въздушен поток за малкия пътник, поставен в количката. Технически данни на коша за новородено: Дъбочина 79см, Широчина 32см. Тегло: 1.25кг. Тегло на цялата количка с коша за новородно 14.8кг

УДОБНА СЕДАЛКА (ЛЕТЕН ВАРИАНТ НА КОЛИЧКАТА)

Nico Plus също така е изключително удобна и като лятна количка. Мекият матрак осигурява удобна опора за малкия пътник. Регулируемите колани растат с детето - те са проектирани да осигурят комфорт и безопасност на детето от раждането до 3 -годишна възраст. Можете да ползвате седалката с лице към вас или по посока на движението  - просто натиснете и задръжте бутоните от двете и страни, след което повдигнете ,сменете посоката и прикрепете седалката отново на рамата.

Точно както във версията с кош за новородено, при седалката също можете да регулирате сенника и това колко да бъде спуснат . Освен сенника можете да регулирате и облегалката, за да получите легнало, полуседнало или седнало положение. Поставката за крака e също регулируема и може да бъде разгъната – това я прави удобна за деца с дълги крака. Покривалото за крака предпазва от вятър и осигурява комфорт дори по време на студените зимни разходки. Технически данни на седалката: Дължина 101см, Широчина 32см. Тегло: 4.9кг. Тегло на цялата количка със седалката 13.7кг

РАМА ЗА ВСЕКИ ТИП ТЕРЕН

Nico Plus е количка, която осигурява комфортно пътуване ,независимо от терена по който се разхождате. Големите Flexy Непомпащи се колела не изискват помпане, като в същото време осигуряват елатичноста и комфорта на класическите помпащи гуми. Системите SAS и DMS отговарят за поемането на удари от неравности и предотвратяват блокирането на колелата по време на движение по неравни повърхности.

Рамката на Nico Plus позволява удобно сгъване до компактени размери. За да направите това, не е необходимо да използвате сила или да премахвате седалката от рамката. Благодарение на всичко това, Nico Plus е количка, която можете да използвате почти навсякъде-от разходки по градските тротоари и алеи, през летни пътувания по горски маршрути, до зимни разходки по път покрит със сняг. Технически данни на рамата: Тегло 8.8кг


Технологии използвани в нашите колички


Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Бебешка количка 2в1 Nico Plus
  • Наличност: Наличен
  • 625.00 лв.

Възможни опции

Тагове: Бебешка количка 2в1 Nico Plus 02