Детска количка Easywalker Charley 2 в 1

Детска количка Easywalker Charley 2 в 1
ПЕРФЕКТНИЯТ ВИ СПЪТНИК В ГРАДА!
Детска количка Easywalker Charley притежава всичко, което Ви е необходимо за разходки с малко бебе в града!
Отличаваща се със забележително ниско тегло-само 8 кг, тя не е само компактна, но и най-леката детска количка в сегмента на комбинираните колички!

Това е една от малкото бебешки колички, които се сгъват заедно със седалката си и то по най-компактния начин, като има възможност да стои в изправено положение. Easywalker Charley е с устремен, модерен дизайн, притежава изключителен комфорт и функционалност.

Детска количка Easywalker Charley може да бъде в комбинация с кош за новородено, с бебе порт или в комбинация със столче за кола, превръщайки се в Travel system.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА БЕБЕШКА КОЛИЧКА EASYWALKER CHARLEY:

Изключително лека-само 8 кг., супер компактна, за да се събира и в най-малките багажници и маневрена, с въртящи се на 360 градуса предни колела
Завива при управление с една ръка без усилие, оптималният размер на колелата преодолява всякакви неравности, а комфорта на бебето е гарантиран.
Изключително удобен и функционален кош за новородено, който се сгъва до много компактни размери, а текстилите му се перат при 30 градуса.                                       
Неутрални цветове и естествени текстили, за да се чувства бебето комфортно и спокойно.
Удобна широка седалка за периода след шести месец с регулация в 3 позиции и с пълно легнало положение; възможност да се поставя по посока на движението и обратно, допълнителна секция на сенника за защита на детето от слънчевите лъчи и допълнително прозорче за наблюдение на детето. Седалката на Easywalker Charley се сгъва заедно със шасито на количката до компактен размер.
Възможност за поставяне на по-висока позиция за коша за новородено и седалката за след 6 месец, посредством адаптери.
Регулация на сенника в по-висока позиция, както и регулация на дръжката
Багажното отделение е с много удобен достъп и оптимален размер. Дръжката е с вградени ограничители за поставяне на чантата за майката. Колелата на Easywalker Charley са камерни и не изискват поддръжка, направени са от високоустойчив материал за продължителна употреба.
Върху Easywalker Charley може да се постави и столче за кола от група 0+ на Cybex, Maxi Cosi, Kiddy, Be Safe, като това става с помощта на адаптери (опция).
Тегло: 8 кг
КОМПЛЕКТЪТ НА EASYWALKER CHARLEY 2 В 1 ВКЛЮЧВА:

Шаси с четири колела и багажно отделение, кош за новородено, седалка за периода 6 месеца + и адаптери за по-висока позиция на коша за новородено, както и дъждобран за коша за новородено.

Цветове за поръчка :

Cloud gray

Desert pink

Glacier blue

Night black

Универсална чанта за майката Easywalker +179 лв.
Универсална чанта за майката Easywalker - 179 лв.

Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Детска количка Easywalker Charley 2 в 1
  • Наличност: Наличен
  • 1,398.00 лв.

Тагове: Детска количка Easywalker Charley 2 в 1