Детска количка MINI by Easywalker Stroller 2 в 1

Детска количка MINI by Easywalker Stroller 2 в 1

КОМПАКТНА, СТИЛНА, ЕМБЛЕМАТИЧНА!

Разходете се със стил в града с детска количка Mini by Easywalker Stroller! 

Проектирана в тясно сътрудничество с MINI на BMW Group, Германия, детска количка MINI ще привлече много погледи! Тази детска количка не се отличава само с ексклузивен дизайн, но и с компактност и лекота -изключително ниско тегло-само 8 кг, - най-леката и стилна детска количка в сегмента на комбинираните колички!

Това е една от малкото бебешки колички, които се сгъват заедно със седалката си и то по най-компактния начин, като има възможност да стои в изправено положение.

MINI by Easywalker Stroller е с модерен дизайн, притежава изключителен комфорт и функционалност.

Детска количка MINIby Easywalker Stroller може да бъде в комбинация с кош за новородено, с бебе порт или в комбинация със столче за кола, превръщайки се в Travel system.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА БЕБЕШКА КОЛИЧКА MINI BY EASYWALKER STROLLER:

Изключително лека-само 8 кг., супер компактна, за да се събира и в най-малките багажници и маневрена, с въртящи се на 360 градуса предни колела

Завива при управление с една ръка без усилие, оптималният размер на колелата преодолява всякакви неравности, а комфорта на бебето е гарантиран.

Изключително удобен и функционален кош за новородено, който се сгъва до много компактни размери, а текстилите му се перат при 30 градуса.                                       

Удобна широка седалка за периода след шести месец с регулация в 3 позиции и с пълно легнало положение; възможност да се поставя по посока на движението и обратно, допълнителна секция на сенника за защита на детето от слънчевите лъчи и допълнително прозорче за наблюдение на детето. Седалката на MINI by Easywalker Stroller се сгъва заедно със шасито на количката до компактен размер.

Възможност за поставяне на по-висока позиция за коша за новородено и седалката за след 6 месец, посредством адаптери (опция).

XL сенник с вентилационен отвор. Сенникът може да се регулира в по-висока позиция, както и дръжката на количката

Багажното отделение е с много удобен достъп и оптимален размер. Дръжката е с вградени ограничители за поставяне на чантата за майката. Колелата на MINI by  Easywalker Stroller са камерни и не изискват поддръжка, направени са от високоустойчив материал за продължителна употреба.

Върху MINI by Easywalker Stroller може да се постави и столче за кола от група 0+ на Cybex, Maxi Cosi, Kiddy, Be Safe, като това става с помощта на адаптери (опция).

Тегло: 8 кг

КОМПЛЕКТЪТ НА MINI BY EASYWALKER STROLLER ВКЛЮЧВА:

Шаси с четири колела и багажно отделение, седалка за периода 6 месеца +, кош за новородено с адаптери за по-висока позиция и дъждобран за коша.


Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Детска количка MINI by Easywalker Stroller 2 в 1
  • Наличност: Наличен
  • 1,548.00 лв.

Възможни опции

Тагове: Детска количка MINI by Easywalker Stroller 2 в 1