Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Mini Monkey Teether чесалка с апликатор

Mini Monkey Teether чесалка с апликатор

Експресна доставка с 

Кейти Уиндридж, майка на Мини, Коко и Бейли, създава Matchstick Monkey™ през 2016 година, след дълго търсене на подходяща чесалка за масажиране на възпалените венци на своята дъщеричка Мини. Мини обожавала всякакви маймунки-малки, високи, дебели. При създаването на своята собствена чесалка-маймунка за бебета, за Кейти на първо място била идеята да е лесна за захващане от малките ръчички. Така Matchstick се появява и става част от Matchstick Monkey™. Оригиналната гризалка Matchstick Monkey Teething Toy е разпространена в над 35 различни страни по света. Чесалки Matchstick Monkey са съобразени с възможностите и нуждите на малките деца, изработени са съзобразно най-високите стандарти за безопасност.

Matchstick Monkey
Matchstick Monkey™ Mini Monkey Teether е чесалка, изработена по специална антимикробна технология-BioCote®, която елиминира до 99,99% от микробите, в рамиките на 2 часа. Подходяща за ползване от самото раждане на бебчето до 3 годишна възраст.

Mini Monkey Teether е чесалка за венци, изработена от силикон, одобрен за използване в хранителната индустрия от FDA, без съдържание на фталати. Силиконовата чесалка е подходяща за миялна машина, парна и студена стерилизация.

Дизайн

Дизайнът на бебешка гризалка Mini Monkey Teether позволява малкото дете лесно да я захапе от всяка една страна, а също така и да я захване лесно с малките си ръчички. По повърхността на чесалката са разположени пъпчици, чрез които по-ефективно да се успокояват възпалените венци. Главата на маймунката е снабдена с четка, благодарение на която лесно може да се нанесе продукт за успокояване на венци. Благодарение на апликатора, детето само ще намери възпаленото място и ще разнесе продукта за успокояване.

BioCote® антимикробна технология:

  • прави продуктите по-хигиенични
  • оставя продуктите свежи за по-дълъг период от време - предпазва от лоша миризма
  • удължава живота на продукта - редуцира се риска от деградиране на материала, причинено от въздейтсвието на микроби

Освен че помага за успокоение на възпалени венци, бебешка чесалка Mini Monkey Teether спомага и за развитие на двигателните умения на детето още от най-ранна възраст.

Размер: 10 см

BioCote Mini Monkey Teether


Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Mini Monkey Teether чесалка с апликатор
  • Наличност: Наличен
  • 23.90 лв.

Тагове: Mini Monkey Teether чесалка с апликатор