Стартов комплект Dr.Brown's Natural-Nec Options

Стартов комплект Dr.Brown's Natural-Nec Options

Стартов комплект Dr.Brown's Natural-Nec Options

"DrBrown's Wide-Neck® Options Стартов комплект 

Съдържа: 2 бр. шишета x 270 ml. с размер на биберона 1, 1 бр. шише x 150 ml. с размер на биберона 1, 2 бр. биберона – размер 2 за след 3-тия месец, 2 бр. биберона - размер 3 за след 6-тия месец, 2 четки за почистване.

Клинично доказано намаляват коликите, оригването и газовете чрез компенсиране на отрицателното налягане в бутилката, премахвайки вакуума и мехурчетата въздух.

Може да се използват с или без системата за обезвъздушаване. 

С патентована в САЩ вътрешна вентилна система Natural Flow® за отвеждане на въздуха, чрез която при пиене въздухът се насочва от биберона през тръбичката към гърба на бутилката, заобикаляйки кърмата или адаптираното мляко.

Като не се позволява смесването им, свежда до минимум окислението и помага за запазване на основни хранителни вещества като витамини С, А и Е.

Новата система за обезвъздушаване е проектирана да расте с бебето, за да можете да използвате шишето от раждането до порастването на Вашето бебе.

Създават благоприятно положително налягане, подобно на кърменето. * Състав: Полипропилен, Силикон, Сантопрен. Не съдържат Бисфенол А (BPA Free).

Препоръчителна възраст: 0 месеца +

 

 

Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Производител: Dr.Brown's
  • Продуктов код: Стартов комплект Dr.Brown's Natural-Nec Options
  • Наличност: Наличен
  • 49.90 лв.