Комбинирана бебешка количка Bebetto 2в1 HOLLAND

Комбинирана бебешка количка Bebetto 2в1 HOLLAND

Bebetto е модерна полска компания, която предлага на клиентите си богата гама бебешки колички и аксесоари, които за кратко време до биват огромна популярност в редица европейски страни.

   ПОСЛЕДНА БРОЙКА !
Сигурност, качество и издържливост на продукта, съчетани с функционалност и изключителен дизайн са сред основните принципи, които компанията Bebetto следва при разработка на всеки свои нов продукт. А дългогодишният опит, модерните технологии, които се използват и квалифицирания персонал гарантират високото качество на продуктите.
Бебешките колички с марка Bebetto осигуряват на малките клиенти удобство и безопасност, а на родителите - удоволствието, да притежават нещо специално и уникално.
 
Универсалните бебешки колички Bebetto са подсигурени със SAS и DMS системи. Какво означава това?
 
SAS (Shock Absorption System) - Система за поемане на удара
За подобряване на комфорта на возенето, въртящите механизми на предните колела са оборудвани с пружинни елементи (амортисьори), които поглъщат вибрацията на колелата, причинени от неравни повърхности. Амортисьорът до голяма степен намалява отделянето от повърхността на едно от колелата, докато второто преминава през неравността.
 
DMS (Direction Memory System) - Система за памет на посоката
Преодоляването на неравност от предните колела може да доведе до отделяне на едно от тях от повърхността, докато второто преодолява пречката. В такива ситуации колелото, което губи контакт със земята, може да започне спонтанно въртене и да промени позицията си по отношение на посоката на въртене на второто колело. Това от своя страна може да причини вибрации при последвалия контакт със земята, Благодарение на DMS системата колелото, което се намира във въздуха поддържа позицията, в която е било преди загубата на контакт със земята.
 
Бебешка количка HOLLAND, Bebetto
 
Бебешката количка Holland на Bebettto ще плени сърцата Ви. Красивата тапицерия, декорирана с флорални мотиви, изключително лесното обслужване и богатия избор на цветове, превръщат количката в предпочитан избор от много родители. Тя е лека, елегантна и с нея просто няма да останете незабелязани. Удобна за родителите и комфортна за децата, тя е прекрасен избор както за дълги разходки в града, така и за излети сред природата.
 
Количката може да се използва от раждането, а в комплекта и са включени удобен и широк кош за новородени, лятна седалка и множество аксесоари. Кошът за новородени на бебешка количка HOLLAND, Bebetto е подходящ за деца от раждането до около 9 кг тегло. Лятната седалка на Holland, Bebetto може да се монтира по посока на движение или с лице към родителя и е изключително комфортна за децата, тя е подходяща за използване за деца над 1-3 месечна възраст до около 15 кг тегло или 3 годишна възраст. Лятната седалка Bebetto е широка и изключително комфортна за децата и е украсена с тъмни кантове и свежи мотиви.
 
Рамата на количката е лека, изработена от висококачествени алуминиеви сплави, а самата количка разполага с въртящи се предни колела, които без усилие завиват в тесни и трудни за маневриране пространства. По неравен терен колелата могат да бъдат заключени за движение само напред, което прави управлението по-лесно и удобно за родителите.
 
Характеристики на бебешка количка Holland, Bebetto:

Количката е подходяща за използване от раждането, благодарение на включения в комплекта кош за новородени, а летният кош е подходящ за деца на възраст над 1-3 месеца до 15 кг тегло;

Летният кош може да бъде монтиран с лице към родителя или по посока на движението;

Регулираща се в няколко позиции облегалка на лятната част;

Лека, алуминиева конструкция;

Регулируема поставка за крачета;

Регулираща се на височина дръжка;

Подвижна поставка за крачета;

Въртящи се предни колела с възможност за застопоряване;

Надуваеми гуми, изработени от висококачествени и издържливи материали;

Количката се сгъва лесно до изключително компактни размери;

Голям кош за пазаруване;

Регулиращ се голям и удобен сенник;

Крачна спирачка, действаща на задните гуми;

5 точков колан за безопасност;

Размери на количката в разгънато състояние: 108 х 61 х 108 см;

Размери на количката в сгънато състояние: 105 х 61 х 36 см;

Тегло на шасито: 9,95 кг;

Тегло на коша за новородени: 4,45 кг;

Тегло на летния кош: 3,70 кг.

В комплекта на количката са включени кош за новородено (от 0 месеца до 9 кг), покривало за коша за новородено, лятна седалка ( от 1 месец до 15 кг), покривало за крачета към лятната седалка, чанта, комарник и дъждобран.
 
Количката може да се окомплектова със столче за кола Ramatti, Bebetto, което може да се монтират върху шасито на количката с помощта на адаптери. Столчето за кола и адаптерите не са включени в стойността на комплекта и се закупуват отделно.


 

Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Комбинирана бебешка количка Bebetto 2в1 HOLLAND
  • Наличност: Наличен
  • 765.00 лв.

Възможни опции

Тагове: Комбинирана бебешка количка Bebetto 2в1 HOLLAND