Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

CUCLO OPTO детска възглавничка за сън от пенолатекс

CUCLO OPTO детска възглавничка за сън от пенолатекс

CUCLO OPTO – детска възглавничка за сън от пенолатекс

OPTO® ПРОТИВОАЛЕРГИЧНА ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА ДЕЦА НА 1-4 г.

OPTO® - HEVEA NATURA® ПРОТИВОАЛЕРГИЧНА ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА СЪН ЗА ДЕЦА 1-4 г.

Cuclo Opto e широко препоръчвана от педиатри и детски ортопеди като природосъобразен избор на противоалергична възглавница, осигуряваща ортопедична опора и анатомичен комфорт за здравословен и релаксиращ сън на проходилите деца.

Проектирано с грижа за гръбнака, дишането и спокойния сън.

Произведено в ЕС.

Три (3) години търговска гаранция.


Cuclo Opto e широко препоръчвана от педиатри и детски ортопеди като природосъобразен избор на противоалергична възглавница, осигуряваща ортопедична опора и анатомичен комфорт за здравословен и релаксиращ сън на проходилите деца.

Линията възглавници от HEVEA NATURA® на CUCLO™ – OPTO® е създадена със съдействието на авторитетни педиатри и детски ортопеди въз основа на най-новите проучвания и в съответствие с последните препоръки на водещи педиатрични асоциации.

Възглавницата е разработена така, че да осигури необходимата опора на врата и главата на подрастващото дете на възраст между 1 и 4 годинки. Оптималните размери от 500х300х70mm позволяват възглавницата да бъде поместена сигурно и удобно в детското креватче.

Нашата оптимална смес HEVEA NATURA®, добитa от каучуковото дърво Hevea Braseliensis, технологично се преобразува в уникално ядро с естествено присъща дишаща микро-структура от отворени клетки и система от въздушни канали.

Полученото ядро от 100% латекс притежава неподражаема гъвкавост, еластичност и пластичност, присъщи за натуралния каучук, както и ненадмината способност да се самовентилира, което спомага за регулиране на телесната влага и топлина през всички сезони.

   Нашата специализирана технология на 5-кратно изпиране на ядрата HEVEA NATURA® е уникална в индустрията. Процесът премахва присъщия мирис и следи от фито протеини от каучука, като изцяло изявява естествените противоалергични и антимикробни свойства на материала.

Характерната за материала самовентилация възпрепятства образуването на плесен и развитието на акари. Без допълнително вложени оцветители, добавъчни аромати или пълнежни вещества, ядрото е с максимално натурален състав и без мирис, което прави възглавницата OPTO® подходяща при свръхчувствителност.

Неподражаемият комфорт и способност на възглавница OPTO® да облекчава точките на напрежение са постигнати благодарение на специализираните зони с различна твърдост/мекота. Перфектният баланс между ергономично оформяне по извивките на главата и врата и активната ортопедична опора допринасят за оптимизиране на всяка поза на сън.

Експертният дизайн облекчава напрежението при спане на една страна, докато порестата структура на материала спомага за облекчаване дишането при спане по корем.

Въпреки че възглавница OPTO® осигурява комфорт при всяка поза по време на сън, тя е разработена специално да привиква към правилното спане по гръб. Препоръчваната от детските ортопеди поза допринася за правилно израстване на гръбначния стълб и подобрява стойката на тялото в дългосрочен план.

Ниският профил на възглавницата и активно реагиращото ядро позволяват детската глава да бъде в естествена позиция, с което се осигурява максимална проходимост на дихателните пътища.

Производственият процес ползва само натурални и възобновими суровини и ресурси и е сертифициран като един от най-екологичните и устойчиви в индустрията.

Изключителната дълготрайност на ядрото HEVEA NATURA® е несравнима с изделията от синтетични материали и, за разлика от полиуретановите пяни (в това число „мемори” пяната), ядрото от HEVEA NATURA® е с нетоксичен състав и не емитира вредни газове. Като материал с ботаничен произход, той е биоразградим и подлежи на пълно рециклиране.

С непроменливи в зависимост от околната температура характеристики, за разлика от топлоактивиращите се материали, ядрото от HEVEA NATURA® е винаги с телесна температура и еднакво податливо на натиск.

Двата слоя калъфки от 100% памук способстват за непрестанната регулация на телесна влага и топлина, провеждана активно от ядрото, правейки възглавничката подходяща за всички сезони.

Възглавница OPTO® е в комплект с допълнителна сваляема калъфка SMART COVER® за лесно хигиенизиране. Допълнително предлаганите различни цветове сваляеми калъфки SMART COVER® осигуряват възможност за резервен комплект и внасят разнообразие.

Материалът на ядрото позволява както локално третиране на евентуални петна, така и цялостно изпиране в перална машина. CUCLO™ предоставя търговска гаранция от 3 (три) години, което покрива препоръчителния период за ползване.

CUCLO™ предоставя търговска гаранция от 3 (три) години, което покрива препоръчителния период за ползване.

Специализиран продукт със сертифицирано производство в ЕС.

OPTO® ПРОТИВОАЛЕРГИЧНА ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА ДЕЦА НА 1-4 г.

OPTO® ПРОТИВОАЛЕРГИЧНА ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА ДЕЦА НА 1-4 г.

CUCLO™ е бранд с мисия за подпомагане на ранното детско развитие – физическо, социално-емоционално, познавателно и моторно - чрез дизайнерски продукти за съня, играта, храната, познанията и спокойствието.

CUCLO™ разработва линия изделия и аксесоари за сън, посветена на децата, родителите и природата.

Серията BEBO®, OPTO®, KIDO®, JUNO® представя ергономични и екологични възглавници за сън за различните възрастови групи – 0-1 г., 1-4 г., 4-7 г., 7-10 г. и с вложени екологично чисти продукти от възобновими източници – каучукова пяна, органичен памук, вълна…

Серията се грижи за намирането на най-добрата поза за сън, за подпомагане пълноценното дишане, за минимизиране риска от алергии, за пълноценния и здравословен сън.

Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: CUCLO OPTO детска възглавничка за сън от пенолатекс
  • Наличност: Наличен
  • 59.00 лв.