Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Легло Ксения 60*120

Легло Ксения 60*120

Легло Ксения 60*120

ДОСТАВКА ЗА СТРАНАТА САМО ЗА 20 лв.

Ксения 60/120 се произвежда в цветове:

бял, антик, бял+дъб, бял+зелен, дъб, бял+син, бял+розов, бял+капучино, дъб+кафяв, бял+кафяв

Може да се поръча с предна подвижна решетка за 141 лв. !!!

Легло за матрак 60*120
Три нива на подматрачната с плътен гръб 
Материал ПДЧ
Цветове :
BG_colors
при поръчка с цветове гланц има промяна в цената !!!
Dizain Baby ще признава гаранцията и ще приема рекламация на бебешки кошари, детски легла, скринове и гардероби само и единствено срещу назоваване на името на работника, пакетирал продукта, което име е изписано на печат /  стикер, считано от 20.03/ , поставен върху кашона на продукта.
2
В случай на липса на обков и дребни детайли следва да съобщавате буквата, изписана на гърба на логото или името, изписано на картонче.
Внимание! В торбичката с части (обков) - на гърба на логото или на картонче е изписана буквата или името на работника, който е пакетирал торбичката /  стикер залепен на торбичката с обков/ . При липса на обков, моля кажете буквата или името.
Внимание! Върху външния край на опаковката на леглата има печат / стикер/ на работника, който е пакетирал леглото. При липса или увреден детайл, моля кажете името, намиращо се върху печата.
Внимание! За изпълнение на горните изисквания, моля пазете кашона с печата и обръщайте внимание на буквата върху логото/  стикера/!
До установяване на името на работника, намиращо се върху печата, както и на името на лицето, пакетирало обкова, Dizain Baby няма да приема рекламация, нито да изпраща резервни части.
 

 

Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Легло Ксения 60*120
  • Наличност: Наличен
  • 219.00 лв.

Възможни опции

Тагове: Легло Ксения 60/120