Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Barbabebe Пълен комплект за Хранене Микс

Barbabebe Пълен комплект за Хранене Микс BBset8M

Чантата не е в цената на комплекта ако желаете може да се поръча за 44 лв. !!!

Комплекта включва: 2бр. Anti-colic шише за хранене на бебе Barbabebe 160ml, 2бр. Anti-colic шише за хранене на бебе Barbabebe 240ml, 1бр. Ръчна помпа за кърма Barbabebe, 2бр. Подплънки за кърмачки, 1 комплект 2бр. силиконови биберони Barbabebe.

Шишетата Barbabebe Anti-colic са с физиологичен силиконов биберон, който съчетава плюсовете на стандартен биберон и ортопедичен биберон. Поради тази причина той е изключително удобен и приятен за ползване дори и от бебета, които преди това са ползвали стандартен или ортопедичен биберон. Anti – colic силиконов клапан, който не позволява в шишето да се образува вакуум и предотвратява смесването на въздух с млякото течността. Тази вентилационна система осигурява спокойното протичане на млякото, като намалява поглъщането на въздух от бебето и съответно намалява коликите. Капачката на шишето е специално проектирана при затваряне на шишето да запушва върха на биберона, за да не протича по време на транспортиране. Лесно за почистване благодарение на широките отвори в двата края на шишето. Изработени от висококачествен полипропилен PP, без съдържание на бисфенол-А BPA Free и фосфати. С удобна форма за хващане.


Ръчната помпа за кърма Barbabebe е с елегантен дизайн и силиконов масажор за комфорт при изцеждане. Лека, ефективна и лесна за употреба. Преносима: Толкова е лека, че можете да я използвате навсякъде където се намирате. Удобна: със силиконов масажор и ергономична ръкохватка. Ефективна: имитира сученето на вашето бебе. Съвместима с бутилки за хранене Barbabebe Anti-colic и други шишета с широко гърло предлагани на пазара. Подходяща е за стерилизация на пара с електрически стерилизиатор, в микровълнова печка или във вряща вода. Може да се мие в съдомиялна машина, но само на горната тава. Не съдържа бисфенол-А-BPA Free.


Еднократните подплънки за кърмачки на Barbabebe са специално изработени за сигурна защита срещу протичане в периодите между кърменията. Те са тънки и със специално покритие наподобяващо пчелна пита, което не позволява протичане. Изключително мекото покритие предпазва зърното и държи гърдата суха. Уникалният дишащ водоустойчив външен слой запазва дрехите защитени. Подплънките за кърмачки на Barbabebe са удобни и дискретни. Всяка подплънка е индивидуално опакована и има лепенки, за закрепяне към сутиена, за да не се размества. Спецификация: Абсорбация на вода >120 g. Задържане на мляко >45g. Размер: 130*130mm; Съдържание на 1 пакет-20 бр. В комлекта има 2 опаковки


Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Barbabebe Пълен комплект за Хранене Микс
  • Наличност: Наличен
  • 113.00 лв.

Тагове: Комплект за кърмене Barbabebe