Angelcare® AC 420, монитор за звук

Angelcare® AC 420, монитор за звук

Angelcare® AC 420, монитор за звук

Защо този монитор?

Ако искате да виждате и чувате всички звуци на бебето


Може да бъде използван където и да спи бебето (къмпинг, вила и други места без електричество)

Презаредим монитор на звуци (бебефон)

Родителският уред може да работи с презаредими батерии NiCad (включени в пакета) или адаптер за променлив ток

Уредът при детето може да работи с адаптер за променлив ток или 4 AAA батерии (в случай на спиране на захранването или на места без електричество)

Отличителни качества

 
Гласово активиране

Работа с батерии и адаптер за променлив ток

Светлинни индикации на звука, за да виждате и чувате звуците на бебето

8 канала за избягване на смущенията от други устройства

Регулиране на нивото на звука

Автоматично превключване на батерии при прекъсване на захранването


Обхват: до 250 метра при ползване на открито или 80-100 метра за вътрешни пространства

Angelcare® AC 420, монитор за звук


 


 


 

Как да ползвате Вашия монитор за звук Angelcare® AC 420

1. Уред при детето (предавател)

Поставете 4 ААА обикновени батерии (не са включени в комплекта) в предавателя в случай, че спре захранването или когато го ползвате на места без електричество.

Свържете адаптера с предавателя и го включете в контакта.

Включете предавателя с помощта на левия бутон и настройте чувствителността на микрофона, ако е необходимо с помощта на кръглото копче на гърба на уреда.

2. Родителски уред (приемник)

Поставете 4 бр. NiMh батерии ААА. Никога не използвайте алкални батерии! Свържете адаптера със зарядното устройство и включете в електрическата мрежа. Преди първата употреба на уреда приемникът трябва да бъде зареждан в продължение на 15 часа без прекъсване.

Включете на позиция ON и настройте силата на звука на желаното ниво с помощта на бутоните със стрелки на приемника.

3. Как да ползвате АС 420

За да можете да следите дали двата уреда са в обхват, превключете десния бутон на предавателя на позиция ON.

Ако приемането на сигнала не е ясно, трябва да изберете друг канал с помощта на бутона СН от родителския уред и упътването за употреба, приложено към монитора.

За да избегнете микрофония, моля оставете поне 3 метра разстояние между приемника и предавателя.

4. Работа с батерии

Вашият монитор АС 420 ще премине на работа с батерии при прекъсване на захранването само ако сте поставили батерии и в двата уреда.

Когато батериите на предавателя са вече изтощени и трябва да бъдат сменени, ще мига зелената светлинка за захранването, а на екрана на родителския уред ще премигва иконката с форма на батерия. Ще чувате и звуков сигнал.

Родителският уред трябва да бъде зареден, когато иконата „батерия“ е празна и чувате кратък звуков сигнал. Никога не използвайте алкални батерии за родителския уред.

Важни предупреждения и съвети за употреба на :

АС 300, АС 301-R, АС 401 и АС 420

 

 

Тези продукти не са медицински устройства или уреди, които да предотвратяват случаи на Синдрома на внезапната смъртност при новородените (SIDS).

Тези продукти не заменят директното наблюдаване на детето. Проверявайте активността му на равни интервали от време. При преждевременно родени деца или деца, които са заплашени от някакъв риск, наблюдението трябва да се извършва от лекар или друг здравен професионалист.

Сензорните подложки трябва да лежат на изцяло равна, твърда и устойчива повърхност и да се поставят с надписаната страна нагоре. Ако Вашето креватче има друга основа (например метални пружини и др.), поставете дървена плоскост с дебелина 6 мм, която да покрива пълния размер на основата на креватчето.

Пазете от повреди кабелите на сензорните подложки. Кабела между уреда и сензорните подложки е дастатъчно дълъг, за да го прекарате по такъв начин, че да не се стъпва върху него, да не се препъвате и да не го наранявате. Поставяйте го така, че да е недостъпен за бебето и далеч от източници на топлина (напр. радиатор).

При включен монитор за движение, не местете леглото и не използвайте движещи се аксесоари за креватчето. Алармата няма да се включи, докато отчита наличието на движение, вкл. вибрации. Убедете се, че бебешкото легло не е в контакт с уреди, играчки и др., които предават такива движения.

Използвайте само адаптерите на Angelcare, които са в комплект с монитора.

Мониторът ще мине на режим захранване с батерии, при прекъсване на електричеството, само ако има батерии и в двете части.

Не поставяйте алкални батерии в родителския уред.

 

Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Angelcare® AC 420, монитор за звук
  • Наличност: Наличен
  • 190.00 лв.