Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Angel set 3in1

Angel set 3in1

Иновативната Angel-линия от BabyDan е нова концепция, която обединява кош за новородено, шезлонг и столче за хранене в едно, с основа под формата на А.
Отделните части - коша, шезлонга и седалката - могат да се поставят и махат лесно от основата с едно движение. Този уникален 3в1 продукт е подходящ от новородено до предучилищна възраст.
Всяка една отделна част може да се сгъва компактно за носене или съхранение, когато не се ползва.
Angel Nest
е кош за новородено, където бебето може да спи сигурно; разполага с дръжки за носене и може лесно да се постави или махне от основата. Лесно за носене и компактно сгъване, когато не се ползва. Отговаря на стандарта за безопасност EN 1466.
Angel Rest
e шезлонг, където бебето може да седи сигурно и да почива или да хапва първите си храни  на масата - височината на седене позволява да храните детето от масата, с останалата част от семейството. Допълнително можете да регулирата шезлонга до хоризонтално положение само с едно движение. Отговаря на стандарта за безопасност EN 12790:2009.
Angel Feast
e практично столче, което расте с Вашето дете. Обръча около кръста може лесно да се монтира и демонтира без инструменти. За да промените бързо позициите, столчето може да бъде звъртяно на 180С, без да местите oсновата (рамката А). Отговаря на стандарта за безопасност EN 14998:2006.
Материал: дърво.
Комплекта съдържа:
А-рамка
Angel Nest + матраче
Angel Rest
Angel Feast  + предпазен обръч + стъпало

Made in Dеnmark. (since 1967)


Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Angel set 3in1
  • Наличност: Наличен
  • 749.00 лв.

Тагове: Angel set 3in1