Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

2 в 1 Бебешка кошара и Tepee индианска колиба

2 в 1 Бебешка кошара и Tepee индианска колиба

SleepSpace е иновация на английската фирма Baby Hub – най-готиното детско креватче и Tepee индианска колиба в едно, идеално и за пътуване, супер лесно за бързо сгъване и разгъване и супер безопасно

С множество награди и 5 звезди от потребителите:

SleepSpace е мобилна бебешка и детска кошара за сън и игра вкъщи и навън, има мрежа за комари, и едновременно с това е истинска индианска колиба за приключения и забавления. Освен че е многофункционално и оригинално, креватчето SleepSpace е идеално и когато пътуваме. Сгъва се и се разгъва бързо и лесно, събира се в малък ергономичен сак за удобно транспортиране и тежи само 6 кг.

SleepSpace е уникален, многократно награждаван, патентован продукт на английската BabyHub. Оценен е с 5 звезди в независимите потребителски ревюта. Носител е на официалния родителски знак за одобрение, присъждащ се на продукти, тествани и високо оценени отродителската асоциация Loved by Children.

Това е сигурно, преносимо и безопасно пространство за бебета, тествано и одобрено по строгите стандарти на Европейския Съюз. Безопастността е изключително важна при детските мобилни легла и затова SleepSpace е тестван за безопастност и качество от Intertek – организацията с най-високите стандарти за качество и безопасност в света.

Пирамидалното пространство на SleepSpace е проектирано така, че бебето и детето освен да спи, може да стои право и има достатъчно пространство да се движи и играе активно. Отваря се странично и 6 месечното бебе може да пълзи навън и навътре, а вътрешното пространство ще е достатъчно за игра и до 3-4 годишна възраст.

Мрежата за комари и други насекоми защитава ефективно бебто и детето, като не ограничава движенията му и не пречи на играта му. С помощта на Tepee покривалото, пирамидата бързо се превръща в индианска колиба за игра и нови приключения.

SleepSpace е емоционално пространство за свързване на родител и дете, и място за забавление на цялото семейство.

Кутията съдържа: 1. Детска кошара; 2. Подложен матрак; 3. Мрежа против комари; 4. Покривало за Tepee – индианска колиба; 5. Компактен сак за транпортиранеНапишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: 2 в 1 Бебешка кошара и Tepee индианска колиба
  • Наличност: Наличен
  • 369.00 лв.

Възможни опции

Тагове: 2 в 1 Бебешка кошара и Tepee индианска колиба