Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

IP Камера - бебефон Reer MOVE 80310

IP Камера - бебефон Reer MOVE 80310

Експресна доставка с 

Неограничен обхват – WiFi достъп

IP технология с всички функции на бебефон благодарение на бебешките

Запис на видеоклипове и снимки и споделянето им чрез WhatsApp

Надеждната връзка с вашето дете

Родителите поставят на първо място безопасността и благополучието на децата си. Особено когато току-що сте сложили малките в леглото, искате да сте сигурни, че бебето се чувства добре през цялото време. Тъй като не е възможно да седите непрекъснато със спящо дете и да се тревожите за здравето му, важно е да имате надежден мониторинг.

С IP Камера – бебефон MOVE Вие поддържате постоянна връзка с детето си чрез мобилния си телефон и сте информирани за неговото благополучие през цялото време.

 

Сигурна връзка благодарение на IP технологията

Цифровото предаване чрез IP технология Ви осигурява надежден достъп до Вашата IP Камера – бебефон MOVE навсякъде по света. Всички данни се изпращат на вашето мобилно устройство криптирани. Уникалният идентификатор на камерата и избраната от Вас парола гарантират, че вашите данни са надеждно защитени. IP технологията означава, че няма ограничения за обхвата на бебефона и ще имате непрекъснато предаване навсякъде, където имате мобилна мрежа.

 

Лесна настройка благодарение на безплатното приложение

За да използвате мобилното си устройство като бебефон с IP Камера – бебефон MOVE, само трябва да изтеглите безплатното приложение. Само след няколко докосвания IP Камера – бебефон MOVE и вашето устройство са свързани помежду си и предаването може да започне. Можете да свържете няколко камери с един мобилен телефон, както и една камера може да изпраща данни до няколко мобилни устройства. Приложението може да се използва на смартфони и таблети.

 

Вашите данни са защитени!

Поверителността е от първостепенно значение за нас - не само по отношение на вашите деца, но и вашите данни.

Видео и аудио сигналите, взети от IP Камера – бебефон MOVE, винаги се изпращат криптирани към вашия смартфон и никога не се записват в нашия край.

 

Ниска радиация благодарение на движение и звуково активиране

Веднага след като приложението бъде активирано на мобилния Ви телефон и IP Камера – бебефон MOVE е включена, предаването може да започне. Това  обаче не се случва непрекъснато. Когато камерата не открие никаква активност, тя превключва в режим на готовност, като по този начин намалява лъчението. Когато детето Ви се движи или камерата открие звук, то автоматично се включва отново и изпраща изображения на вашия смартфон. Ще бъдете информирани за това чрез push известия, изпратени до мобилния Ви телефон. Можете индивидуално да настроите нивото на шума, при което камерата ще започне да предава.

 

Кристално чист запис на снимки и видео благодарение на HD резолюция

IP Камера – бебефонът MOVE има HD камера с висока разделителна способност, осигуряваща кристално ясно предаване на снимки и видео. Можете да записвате предадените изображения и да ги възпроизвеждате на мобилния си телефон по всяко време.

Ако искате да видите вашето мъниче отблизо, можете да използвате 4-кратното цифрово увеличение (контролирано от приложението), за да увеличите изображението и да видите повече подробности.

 

Успокойте бебето нежно, като използвате функцията за двупосочно аудио

Познатият звук на гласа на родител често помага да се успокои бебето. Вграденият високоговорител на IP Камера – бебефона MOVE Ви позволява да говорите директно с вашето бебе.

 

Вашето малко съкровище е винаги на под око, дори в тъмната детска стая благодарение на автоматичната функция за нощно виждане

IP Камера – бебефонът MOVE използва инфрачервена технология, която Ви позволява да виждате бебето си с много добро качество дори в тъмната детска стая. По този начин можете да видите дали Вашето малко съкровище наистина спи или лежи в леглото будно. Промяната между дневното и нощното виждане се извършва автоматично.

 

Прецизно позициониране за перфектни детайли на изображението благодарение на подвижната камера

Подвижната камера може безпроблемно да се върти на 330 ° и да се накланя на 110 °. Тази панорамна гледка позволява да се видят големи площи и винаги имате вашата малка сладурка в перфектен изглед. Благодарение на стойката със скоба за стена, IP Камера – бебефон MOVE може лесно да се постави на стената, тавана или масата.

 

Меко нощно осветление и музика

Мекото сияние на димируемата нощна лампа в камерата успокоява детето Ви, помага му да заспи и осигурява усещане за сигурност. Той произвежда точно толкова светлина, че Вашето мъниче да не се страхува в тъмнината и въпреки това да не нарушава най-важния сън. Интегрираната музикална кутия с различни приспивни песни и естествени звуци също придружава надеждно Вашето бебе в страната на сънищата.

 

Информация за продукта:

·        цифрово предаване - IP технология

 неограничен обхват

·        директно предаване към вашето мобилно устройство

·        обработка и съхранение на данни в Германия, криптирани - без смущения и устойчиви на грешки

·        лесна и бърза инсталация чрез безплатно приложение

·        съвместим със смартфони и таблети

·        интелигентно, регулируемо разпознаване на движение и звук

·        камера с висока разделителна способност за кристално чиста картина и видео предаване

·        автоматична функция за нощно виждане

·        превключваема нощна светлина и музикална функция

·        двупосочна аудио функция

·        4x цифрово увеличение чрез приложение

·        фото и видео запис

·        Скоба за стена включена в комплекта

 

Комплекта включва:

1x IP IP Камера – бебефон MOVE

Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: IP Камера - бебефон Reer MOVE 80310
  • Наличност: Наличен
  • 299.00 лв.

Тагове: IP Камера - бебефон Reer MOVE 80310