АНАТОМИЧНО ГНЕЗДО COCOONaBABY

АНАТОМИЧНО ГНЕЗДО COCOONaBABY

Анатомично гнездо COCOONaBABY®,


което се използва в родилни и неонатологични отделения в Европа и България(Размери 1 и 2), се предлага и в размер 3 (за бебета над 2,800 кг) за ползване при завръщането им у дома.

Помага на новороденото възможно най-плавно и спокойно да се адаптира към живота след раждането си.

Нежно обгръща бебето, като му осигурява сигурно и успокояващо място, което напомня заеманата позиция в майчината утроба.

Бебето е в леко свито положение, ограничаващо появата на основните неразположения, които могат да го притесняват в първите месеци.

Тази полу-фетална поза спомага за минимизиране на риска от появата на колики и намаляване ефекта при често срещания стомашен рефлукс, ограничава риска от „плоска глава“ (плагиоцефалия).

От изключителна важност е факта, че качеството и продължителността на съня са подобрени – тоест Вашето дете ЩЕ спи спокойно и продължително.

Не на последно място е и факта, че се подобрява контакта на бебето със зоабикалящите го хора, бебето вижда ръцете си, може да допира лицето си.

Подпомага се и развиването на фината моторика на новороденото.

В комплекта са включени: подвижен адаптор, който позволява на „гнездото“ да расте заедно с бебето. (Нормално е към четиринадесетата седмица крачетата му да излизат от края на гнездото.), колан за през корема, който поддържа бебето в идеално положение, без да ограничава свободата му на движение, калъф-чаршаф от висококачествен памук Fleur de Coton® 100% памук, бял цвят.

Опции: резервни калъфи-чаршафи от памук Fleur de Coton® - от био памук или цветни , COCOBAG™ - спално чувалче; резервно коланче за през корема от памук Fleur de Coton® (бяло или от органичен памук).

Към гнездото се предлагат и :

Предпазен калъф за Cocoonababy®

Цена51.00 лв.            


COCOONACOVER завивка

Цена : 69.00 лв.
                 
 

ЧАРШАФ-КАЛЪФКА ЗА COCOONABABY

Цена : 51.00  лв.             


Чаршаф - калъфка за смяна на COCOONaBABY® , произведен от 100 % памук.
Предлага се и в цветни варианти, освен в бяло.
 

Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: АНАТОМИЧНО ГНЕЗДО COCOONaBABY
  • Наличност: Наличен
  • 321.00 лв.

Тагове: АНАТОМИЧНО ГНЕЗДО COCOONaBABY