Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Original Monkey Teething Toy чесалка с апликатор

Original Monkey Teething Toy чесалка с апликатор

Matchstick MonkeyЕкспресна доставка с 

Matchstick Monkey Original Monkey Teething Toy е чесалка, с мека текстура, която също може да бъде ползвана и като апликатор на гел за възпалени венци.

Играчката е подходяща за ползване от 3 месеца до 3 годишна възраст.

Чесалката във форма на маймунка - Matchstick Monkey™ Original Monkey Teething Toy е проектирана така, че да е удобна за захващане от ръчичките на малкото дете. Маймунката има две тънки ръчички, които служат за удобни дръжки. Задната страна на главата е снабдена с четка върху, която може да поставите необходимото количество гел за успокояване на венците. Благодарение на уникалния дизайн на маймункиата, детето само ще може да намери възпаленото място и дъвчейки главата ще разнася гела, върху раздразнените венци.

Гризалката е изработена от хранителен силикон, използван в хранителната индустрия, одобрен от FDA, напълно безвреден за здравето на малкото дете. Материалът от който е изработена чесалката е нетоксичен и е без съдържание на фталати, включително и без съдържание на бисфенол А.

Освен че ще спомогне за успокояването на раздразнените венци, с гризалка Matchstick Monkey™ Original Monkey Teething Toy детето ще развива своите двигателни умения от ранна възраст.

  • Забавен и хигиеничен начин за прилагане на продукти за възпалени венци
  • Подходяща за миене в миялна машина и замразяване във фризер
  • Подходяща за стерилизация с пара или студена стерилизация
  • Без съдържание на фталати
  • Подпомага развитието на двигателните уменияНапишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Original Monkey Teething Toy чесалка с апликатор
  • Наличност: Наличен
  • 29.90 лв.

Тагове: Original Monkey Teething Toy чесалка с апликатор