МИНИ Подложка за къпане \0- 6 мес.\

МИНИ Подложка за къпане \0- 6 мес.\

Мини подложката за къпане на Angelcare е създадена с много внимание и фокус върху сигурността и комфорта при къпане на бебето. Тя е идеална за новородени и бебета до 6-месечна възраст или до достигане на тегло от 9 кг. Ергономичната й форма е проектирана специално, за да придържа здраво дори и новородено бебе, оставяйки свободни родителските ръце, които да мият и милват малкото съкровище. Направена от специален силикон, подложката е винаги чиста (анти-бактериална), мека, не пързаляща се и водо-пропусклива, за да гарантира сигурно и удовлетворяващо къпане на новороденото и малко бебе.

icone_nappy_Hygienic1-33x33Хигиенично и защитено от плесен – Специалния дизайн на подложката позволява водата бързо да се източва, което дава възможност на подложката да съхне бързо.

icone_bath_directly_bathub-33x33Използва се директно в банята – Може да бъде лесно използвана ежедневнно, защото се слага директно в банята.

icone_bath_ergonomic-33x33Ергономичен дизайн – Ергономичен дизайн създаден за удобството на Вашето дете. Направена от материял, който е приятен на допир, който не дразни нежната бебешка кожа.

icone_bath_storage-33x33Лесно за съхранение – Подложката за къпане има и дръжчица, която може да бъде използвана за лесно съхранение.

icone_bath_plastique-durable-33x33Устойчива и лека пластмаса – Подложката Angelcare е създадена за да запази своята форма през времето.Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: МИНИ Подложка за къпане \0- 6 мес.\
  • Наличност: Наличен
  • 43.00 лв.

Възможни опции

Тагове: МИНИ Подложка за къпане \0- 6 мес.\