Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Blueair ПРО ХЛ

Blueair ПРО ХЛ

- Професионално изпълнение, превъзходен стил 

Блуеър ПРО ХЛ е най-големият капацитет за пречистване на въздуха за големи помещения и работни помещения. 


Той осигурява по-чист въздух от всеки друг самостоятелен пречиствател на въздуха и има CADR (Clean Air Delivery Rate), което гарантира, че вие и вашите колеги ще се чувствате по-добре и енергично.

- Уникална технология на Blueair HEPASilent. Blueair HEPASilent премахва практически всички замърсители във въздуха. 


Нашата технология HEPASilent обединява най-доброто в електростатичната и механичната филтрация. 


Неговата революционна комбинация от усъвършенствани филтриращи средства и капсулова камера за зареждане на частици гарантират, че вашият Blueair пречиствател осигурява резултати, далеч по-добри от механичната или електростатичната технология.

- Мощна, патентована филтрацияБлуеър ПРО ХЛ с филтъра за частици е оптималният избор за премахване на замърсители на частици като бактерии, вируси, петна за домашни любимци, прах и прашец. Или използвайте Блуеър ПРО ХЛ с нашия Блуеър SmokeStop филтър, за да се отървете от газообразни замърсители, например летливи органични съединения (ЛОС като формалдехид), тютюнев дим и частици.За допълнителна защита срещу газообразни замърсители използвайте Blueair Carbon + филтър като допълнителен филтър с Блуеър ПРО Партикъл Филтър или Блуеър Смокстоп Филтър.

- Въздухопречиствателят за големи помещения и подобрено благосъстояние. 

Създайте среда, в която хората могат да дишат по-здравословен въздух - независимо дали работят сами или с други хора.Дишащият чист въздух има значително положително въздействие върху благосъстоянието. 

Блуеър ПРО ще защити вас и вашия персонал от негативните последици от замърсяването на въздуха в помещенията, ще увеличите енергийните си нива, ще насърчите по-ясно психическото състояние и ще подобрите вашата циркулация.

Блуеър Air Intelligence Module за най-високо качество на въздуха

Проектиран за Блуеър ПРО ХЛ, модулътБлуеър Air Intelligence Module (AIM) ви позволява да настроите вашия ПРО прозорец на автоматичен режим, така че никога повече да не се притеснявате за качеството на въздуха. Използвайки най-съвременните сензори за частици и газове, AIM непрекъснато тества качеството на въздуха в помещенията и автоматично настройва настройката на скоростта въз основа на действителните условия за качество на въздуха. Това осигурява оптимално качество на въздуха в помещенията. Предлага се като опция на избрани пазари.

- многофункционален бутон със светлинна индикация, монтиран в горната част на уреда за по-лесно ползване и с минимално привеждане;

- проектирана да работи 24 часа без прекъсване;

Технически характеристикиТипЕлектроуредМатериалМеталЕнергиен разход33 - 256 WБрой скорости3(357-1683 m3/h) Опция авто(с AIM модул)ФункцииПречиства прах цветен прашец, бактерии, вируси, алергени от домашни любимци, плесенни спори и други частици, малки количества газове, миризми и цигарен дим от въздуха който дишаме.Степен на филтриране0.1 микрона, 99,97 %Система на филтриранеTRUE HEPA филтър, без йонизацияЦвятБял/СивЗахранване220 - 240 V/50HzДисплейСегментенТегло32БатерияНеНиво на шума (db)32 - 58Дистанционно управлениеНеДругисертифицирана за площи до 110м2; без озонРазмери1120x504x240


Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Blueair ПРО ХЛ
  • Наличност: Наличен
  • 5,500.00 лв.

Тагове: Blueair ПРО ХЛ