Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Дървено столче за хранене ENOCK

Дървено столче за хранене ENOCK

Столче за хранене 3 в 1 ENOCK 

Съществува ли столче за хранене, което да служи на детето в продължение на години? Да! Такъв именно е моделът „ENOCK“. Това вечно модно столче е същевременно безопасно и практично, защото се трансформира във високо столче за хранене и ергономичен фотьойл за по-големите деца. Как е възможно ли? Височината на седалката и поставката за крачетата се регулират, което улеснява приспособяването на столчето спрямо възрастта на детето. „ENOCK“ е проектиран с мисъл именно за Вашето семейство - това е столче, чийто дизайн е подходящ за интериора на Вашия дом, а по-късно ще послужи като фотьойл на детето по време на игри или за стол към ученическото бюро. Нещо повече – без проблем ще го нагласите спрямо височината на масата в кухнята, трапезарията или хола. Благодарение на профилираната облегалка, детето ще има правилна стойка по време на хранене, а също така ще може да прекарва времето си заедно с възрастните на масата.

Предимства

Безопасност:

·        3-точкови обезопасителни колани за високия стол, които лесно могат да се демонтират, когато „ENOCK“ се трансформира във фотьойл за порасналото дете.

·        Обезопасителна преграда на столчето за по-големите деца, които искат да седят заедно с родителите си на високата маса.

·        Масивното буково дърво и шперплат, използвани за изработката на столчето, дават невероятна устойчивост на конструкцията. Благодарение на това столчето е стабилно и солидно - ще остане с години в дома Ви!

·        Столчето за хранене отговаря на стандарта EN 14988 (стандарт, определящ безопасността на столчетата за хранене).

Удобство:

·        Профилирана облегалка – на малчугана винаги ще му е удобно, без значение дали е на 10 месеца или на 5 години.

·        Широката табла за най-малките ще събере не само чинийките. Тя е толкова голяма, че детето ще може да рисува на нея или да си реди кубчетата.

·        Седалката е широка и дълбока, благодарение на което също и по-големите и пораснали деца няма да имат проблем да седят комфортно на столчето.

·        Столчето лесно се почиства дори и след най-обилно наклепване с храна. Достатъчно е да се изтърка с влажна кърпа, след което да се обърше със суха хартия.

·        „ENOCK“ е много старателно изработен до последния детайл – благодарение на това текстурата и повърхността на цялото столче са идеално гладки и приятни на допир.

Функционалност:

·        Многофункционално – столчето за хранене за няколко минути ще се трансформира в столче за порасналото дете, а след това за детето в предучилищна и училищна възраст. „ENOCK“ ще служи на Вашето дете от 6-месечна възраст чак до навършване на 10 години! Максималното тегло на детето във високото столче е: 15 kg, а в ниското: 35 kg (около 10 годишна възраст).

·        5-степенното регулиране на облегалката при високото столче ще позволи още по-добре да приспособите „ENOCK“ спрямо своето дете. При столчето за хранене облегалката може да се регулира на 2 нива.

·        Регулируемата поставка за крачетата (4 степени за високото столче и 3 за столчето за хранене) увеличава комфорта на хранене на малчугана – независимо от неговата възраст и ръст!

·        Защитната преграда с възможност за сваляне и коланите позволяват да се приспособи столчето спрямо възрастта на детето.

·        Лека конструкция, която дава възможност за свободно пренасяне на столчето – без проблем ще го занесете на терасата, в хола или кухнята.

·        Модерен дизайн – столчето ще е подходящо за интериор в различни стилове - скандинавски, минимализъм, класически: „ENOCK“ винаги ще изглежда страхотно във Вашия дом!

Изработка

Размери:                          

·        дължина: 79,5 cm,

·        широчина: 49,5 cm,

·        височина: 49 cm.

·        6,4kg.

За деца на възраст/с тегло:                     

·        високо столче: от около 6-месечна възраст до 36 месеца (до 15 kg)

·        ниско столче: от 36-месечна възраст до 10 години (до 35 kg)

Размери и тегло на продукта с опаковка: 84x53x8cm/7,4kg.

Цветове за поръчка :Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Дървено столче за хранене ENOCK
  • Наличност: Наличен
  • 199.00 лв.

Възможни опции

Тагове: Дървено столче за хранене ENOCK kinder kraft