Minù – Две пелени от растителен кашмир 70×70 см

Minù – Две пелени от растителен кашмир 70×70 см

Цената е за кутия  2 бр.пелени

Свежа като лен, гладка като коприна, мека като кашмир.

Бебешко одеяло за летните нощи, кърпа за първите бани, мека слънчева и вятърна защита, специално скривалище за кърмене на бебето, пелена, пълна с прегръдки и перфектна блузка … Просто Minù!

Дишаща, анти-мирис, абсорбираща, Minù е хладна през лятото и топла през зимата.

100%Какво е Растителен Кашмир

Уникално иновативно текстилно влакно, изработено изцяло от бяла борова дървесина – 100% естествено, здраво, но и изключително меко и приятно на допир.

Дървеният пулп от бял бор се произвежда единствено от материала, придобит при нормалното подрязване на боровите дървета, без да се нараняват и унищожават самите дървета, за да се избегне допълнителното обезлесяване на нашата планета. Боровите дървета са специално засадени от еКоала и се отглеждат според принципите на устойчивото земеделие.

И преждата от боровите влакна се прави в пълно съответствие със стандартите за екологична устойчивост. Специфичната й молекулярна структура придава мекота и лекота на допир, и много висока степен на абсорбция. Изглежда невероятно, но колкото повече се пере тази прежда, толкова по-мека става.

Виж eKoala видео как се произвежда растителният кашмир.

Растителната фина прежда от бяла ела е свежа като лен, гладка като сатен и мека като кашмир. Тя е униклано дишаща, с анти-мирис и абсорбиращи свойства, хладна през лятото и топла през зимата. “Бебешко одеяло за летните нощи, кърпа за първите бани, меко покривало за защита от слънце и вятър, специално скришно местенце за кърмене на бебето, пелена, пълна с прегръдки и перфектен лигавник“ – продуктите на еКоала от растителен кашмир.

Изключителните свойства на бялата борова дървесина да диша и изолира едновременно са широко известни и използвани от векове – любимите ни дървени финландски къщи например. Боровите трупи са най-добрия естествен изолатор – държат хладно през лятото и топло през зимата, поддържат една и съща полезна за човека влажност на въздуха целогодишно и се считат за най-здравословната микросреда на планетата.

Технологията на еКоала да прoизвежда естествени бебешки продукти от бяла борова дървесина е иновативна поради използването именно на тези дървесни влакна като текстилна фина прежда. И уникална, поради свойствата, които тази растителна прежда придава на крайните продукти. Свежи като лен, гладки като сатен и меки като кашмир. произведено в Италия.


Minù – Две пелени от Растителен Кашмир 45×45 см -47 лв.Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Minù – Две пелени от растителен кашмир 70×70 см
  • Наличност: Наличен
  • 75.00 лв.

Възможни опции

Тагове: Minù – Две пелени от растителен кашмир 70×70 см