Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Бебешката кошара модел Светла 70/140

Бебешката кошара модел Светла 70/140

РАЗМЕРИ 70/140 СМ – МОДЕЛ СВЕТЛА

Апликация може да се добави на всяко легло по Ваше желание. + 40 лв.

Модела се предлага и с подвижна решетка с цена 210 лв.

3 плътни табли

3 нива на дъното

1 брой чекмедже с две прегради

Произведена от ПДЧ – 18 ММ

Размери модел Светла:

легло: 70/140 см.

външни размери: 77/144 см.

ОПИСАНИЕ :

Детско легло “Калина” поднася една изящна композиция от вкус, мода и удобство. Трите нива на дъното са пригодени за благоприятните условия, в които ще бъде малкото съкровище и за безметежните Ви нощи. Бебешката кошара е изключително практична и страхотно ще допълни интериора на детската стая, ще предложи своя уют и ще направи всеки миг на малкото слънчице неповторим.

 

Цветове :


Бял+златен дъб


бял+розов


бял+син


бял


Апликация на легло + 40 лв.


Dizain Baby ще признава гаранцията и ще приема рекламация на бебешки кошари, детски легла, скринове и гардероби само и единствено срещу назоваване на името на работника, пакетирал продукта, което име е изписано на печат /  стикер, считано от 20.03/ , поставен върху кашона на продукта.
2
В случай на липса на обков и дребни детайли следва да съобщавате буквата, изписана на гърба на логото или името, изписано на картонче.
Внимание! В торбичката с части (обков) - на гърба на логото или на картонче е изписана буквата или името на работника, който е пакетирал торбичката /  стикер залепен на торбичката с обков/ . При липса на обков, моля кажете буквата или името.
Внимание! Върху външния край на опаковката на леглата има печат / стикер/ на работника, който е пакетирал леглото. При липса или увреден детайл, моля кажете името, намиращо се върху печата.
Внимание! За изпълнение на горните изисквания, моля пазете кашона с печата и обръщайте внимание на буквата върху логото/  стикера/!
До установяване на името на работника, намиращо се върху печата, както и на името на лицето, пакетирало обкова, Dizain Baby няма да приема рекламация, нито да изпраща резервни части.
 

Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Бебешката кошара модел Светла
  • Наличност: Наличен
  • 269.00 лв.

Възможни опции

Тагове: Бебешката кошара модел Светла