Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

CHILDHOME Бебешко Кошче С Подвижна Преграда EVOLUX

CHILDHOME Бебешко Кошче С Подвижна Преграда EVOLUX

CHILDHOME Бебешко кошче с подвижна преграда EVOLUX, натурално бяло

Бебешкото кошче с подвижна преграда Childhome Evolux е перфектна комбинация между елегантен дизайн и безопасност. Кошарата е от съществено значение за родителите, които обичат бебето им да бъде близо до тях през цялото време, включително през нощта. То прави нощното хранене, кърмене и успокояване по-лесно и по-ефективно. Със своите седем различни позиции на височина позволява регулиране към почти всяко легло, като това гарантира, че бебето винаги ще бъде на една ръка разстояние. Кошчето може спомогне за ограничаване на рефлукса на Вашето бебе.

Важна характеристика на този бебешки кош с подвижна преграда е материалът 3D Air Mesh. Той осигурява максимална видимост и оптимална циркулация на въздуха, карайки бебето да се чувства комфортно и в безопасност, докато спи. Дишащият материал помага на бебето да се чувства комфортно и удобно дори през топлите нощи. Удобен дизайн 2 в 1 позволява да се използва, както като легло, така и като кошара. Моделът отговаря на всички стандарти за безопасност. С максимално натоварване от 9 кг е подходящо за бебета от 0 до 6 месеца.


Предимства

  • 2 в 1: може да се използва като легло и кошара
  • Може да спомогне в ограничаване на рефлукса
  • 3D Air Mesh материал за максимална видимост и оптимална циркулация на въздуха
  • 7 различни позиции във височина, за да пасне към всяко легло

Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: CHILDHOME Бебешко Кошче С Подвижна Преграда EVOLUX
  • Наличност: Наличен
  • 450.00 лв.

Възможни опции

Тагове: CHILDHOME Бебешко Кошче С Подвижна Преграда EVOLUX