Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

BUCKO Дървена кошара Nina

BUCKO Дървена кошара Nina

Повече от 10 години сръбската фирма Bucko се занимава с производството на бебешки кошари от масив. Материалите, използвани в производствения процес отговарят на най-високите стандарти за качество и са напълно безвредни за малките деца.

Дървена кошара Bucko Nina Nature е изработена от парен бук с елегантен дизайн, който би бил подходящ за интериора на всяка една детска стая.

Подматрачната рамка на бебешка кошара Bucko Nina Nature има възможност да бъде поставена на 3 нива. Горното ниво се ползва докато бебчето не започне да се изправя самостоятелно. По-ниското ниво се ползва, когато малкото дете вече може да стои изправено без помощ от възрастен.

Дървена кошара Bucko Nina Nature е изработена с механизъм, който позволява една от решетките да бъде сваляна надолу, за по-лесен достъп до бебчето.

Bucko Nina Nature е снабдена с 4 колелца за по-лесно преместване, две от тях могат да се застопоряват

Подходящият матрак за кошара Bucko Nina  е с размери 60 x 120 см. продава се отделно !

Към бебешко легло Bucko Nina Nature има възможност да бъдат добавени чекмедже (купува се отделно-89 лв) и дъги за люлеене (купуват се отделно-89 лв).

Характеристики:

дървена бебешка кошара

3 нива на подматрачната рамка

сваляща се решетка

4 колелца

2 от колелцата са с механизм за застопоряване

Размери:

Външни - 67 x 125 x 111 см

Вътрешни - 60 x 120 см

Материал: парен бук

Детски кошари Bucko отговарят на всички Европейски стандарти за безопасност - D.E2;101;105;102 EN1130.Детско дървено легло Буцко - Nina бяло


Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: BUCKO Дървена кошара Nina
  • Наличност: Наличен
  • 469.00 лв.

Възможни опции

Тагове: BUCKO Дървена кошара Nina