Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

BeSafe предпазен автомобилен колан за бременни Pregnant iZi Fix

BeSafe предпазен автомобилен колан за бременни Pregnant iZi Fix

BeSafe Pregnant iZi Fix е устройство, което, съвместно с автомобилния колан, осигурява безопасността на бременната жена и плода по време на пътуване с автомобил.


Защитете нероденото бебе, когато пътувате с кола, чрез уникалния BeSafe автомобилен предпазен колан за бременни BeSafe Pregnant iZi Fix.

BeSafe Pregnant iZi Fix защитава майката и плода в случай на злополука и се препоръчва от 2рия месец на бременността.

Тази уникална система не променя безопасността на автомобилния колан, но помага за позиционирането му така, че да гарантира безопасността на плода. BeSafe Pregnant iZi Fix гарантира, че автомобилният колан няма да оказва натиск в областта на корема и същевременно отклонява натиска към таза, а не директно към бебето. Той  е безопасен, сигурен и най-разумен вариант за пътуване по време на бременността.

BeSafe Pregnant iZi Fix е преминал краш-тестове които гаранитират безопасността, която осигурява за бременната и плода.

besafe pregnant izi fix

В случай на катастрофа бременна жена се изтласква напред със сила, еквивалентна на 3 - 5 тона. Носенето на автомобилен колан през коремната област може да окаже непоносим натиск върху плацентата и плода. Чрез използване на BeSafe автомобилен предпазен колан за бременни, натискът се отклонява надолу, далеч от областта на стомаха и се пренасочва към таза.

 

besafe pregnant izi fix

 

Раменния дял на автомобилния предпазен колан също ще бъде маршрутизиран така, че да се чувствате по-комфортно. При пътни инциденти, включващи бременни майки, плода остана невредим благодарение на уникалния колан BeSafe.

BeSafe Pregnant iZi Fix може да бъде монтиран на предна седалка посредством предвидения за това колан. Удобната катарама позволява лесно да преместите предпазния колан за бременни от една седалка на друга.

besafe pregnant izi fix

В автомобилите които разполагат с IsoFix точки за монтаж BeSafe Pregnant iZi Fix може да бъде монтиран посредством IsoFix точките за монтаж на предна и задна автомобилна седалка.

besafe pregnant izi fix


Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: BeSafe предпазен автомобилен колан за бременни Pregnant iZi Fix
  • Наличност: Наличен
  • 120.00 лв.

Тагове: BeSafe предпазен автомобилен колан за бременни Pregnant iZi Fix