Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Слънчеви очила

Слънчеви очила

Слънчеви очила

DIABOLA ОТ 0 ДО 18 МЕСЕЦА 

Различни цветове !!!

              

JOKAKI ОТ 12 ДО 30 МЕСЕЦА 

            

JOKALA ОТ 2 ДО 4 ГОДИНИ

СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА – ЗА ДЕЦА ОТ 0 ДО 48 МЕСЕЦА 

предлагаме на Вашето внимание една уникална на световния пазар рамка 2 в 1 – въртяща се на 180градуса - за модел DIABOLA  

Това нововъведение позволява слънчевите очила да следват бързо развиващата се морфология на бебешкото лице.

Ширина : 90 мм, височина на лещите: 32 mm.

Част от разкошната серия слънцезащитни очила на френската марка Ki ET LA, която ще помогне на Вашето бебе /дете да бъде доволно, усмихнато, предпазено, а също така и модерно! 

Маркер CE означава удовлетворяване на изискванията на европейските директиви, а именно: ниво на защита - близко до 100 % филтриране на лъчи с дължина до 400 nm !

100% СИГУРНОСТ: Рамка е в едно цяло парче: няма винтчета = НЯМА риск от поглъщане на отделяеми парчета;

100% НЕЧУПЛИВИ И ГЪВКАВИ: Рамката е изработена от ударо-устойчива материя – очилата може да бъдат огъвани във всички посоки/Поликарбонатни лещи - нечупливи и устойчиви на надраскване;

100% РЕЦИКЛИРУЕМИ: 1-вите в света детски слънчеви очила, които са 100% рециклируеми;

100% УДОБНИ: Много лека и мека рамка с тънки и накрайници, които не тежат на ушите на детето, децатата се чувстват прекрасно и с удоволствие носят предпазни очила,

100% ЗАЩИТА: Стъклата са категория 4, максималния възможен защитен индекс на затъмнение и с оптимално високи стъкла (> 30 mm) да покриват перфектно очите и визуалното пространство на бебето и детето.

Всички слънчеви очила се придружават с 1 торбичка органичен памук и красива картонена опаковка Ki ET LA, 1 еластична връзка за главата и 1 стикер (който децата залепват там, където родителите не разрешават), указания и сертификати.

Новост е филтъра BB (Blue blocker) – предпазва от вредните „сини лъчи“ – единствено KiETLA очилата са произведени с този допълнителен филтър.

Този продукт отговаря на Европейска Директива 89/686/EEC съответстващо със стандарт EN1836:2005+A1:2007 (за обща употреба). ВАЖНО: Възможно е изработването на диоптър при нужда! Работим и препоръчваме оптика Ади, гр. София, ул. Дойран 2.

 

Разбира се, необходимо е да Ви предупредим, че съществуват копия на очилата, затова купувайте само от оторизирани магазини! Не купувайте съмнително качество очила, пазете очите на своите деца!

Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Слънчеви очила
  • Наличност: Наличен
  • 49.50 лв.

Възможни опции