Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

BeSafe модулна система iZi Modular + ISOFix база

BeSafe модулна система iZi Modular + ISOFix база

Осигурете максимална безопасност за своето новородено бебче със стол за кола BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size. Този стол е първата фаза от модулната концепция на BeSafe. Подходящ е за ползване за новородени с ръст 40 до 75 см.

BeSafe iZi Modular X1 i-Size е обновената версия на функционалната детска седалка iZi Modular i-Size и също като нея се монтира посредством изофикс база iZi Modular i-Size, която се предлага отделно.

Също като своят предшественик Besafe iZi Modular X1 i-Size позволява на Вашето дете да пътува обратно на движението (rear facing) или в посока на движението до 4 годишна възраст. Детските седалки с монтаж обратно на посоката на движение осигуряват 5 пъти по-висока безопасност от столчетата за коли с монтаж в посока на движението.

BESAFE IZI GO MODULAR X1 I-SIZE

Това столче за кола е новият вариант на първата фаза от популярната модулна концепция на BeSafe, която се състои от столче за кола за новородено,  стол за кола за прохождащо дете и ISOFix база, която може да бъде използвана и с двете столчета както при своите предшественици. Столчето е обновено като са добавени 3 подобрения, които не само улесняват родителте, но и осигуряват ново ниво на безопасност и комфорт при пътуване.

  • Иновативен дизайн за безопасно и комфортно пътуване
  • Ръст: от 40 до 75 см
  • Възраст: от раждането до приблизително 12 месеца

Dynamic Force Absorber™
Съвременна технология, приложена в страниците в областта на подглавника. Тя осигурява оптимална защита за най-уязвимите части от тялото на новороденото бебче - главата и врата. Подглавникът е изработен от специални материали и е конструиран от разлини гъвкави зони, които оптимално абсорбират постъпилата енергия при страничен удар, чрез огъване във вътрешната зона, докато остава по-твърда във външните области.

Новата подложка за новородено - Newborn Hugger™
по-голям наклон с 10° и добавена странична стабилност

За да се осигурят на новороденото допълнително комфорт и подкрепа, BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size е снабден с  подложка BeSafe Newborn Hugger™. Тази подложка осигурява още по-голям ъгъл на наклон, балгодарение на това, че подложката е така разположена, че да повдига гърба на новороденото. По този начин бебчето има 10° допълнителен наклон, за повишаване на комфорта по време на път. В допълнение, BeSafe Newborn Hugger™ е изработена от меки, но поддържащи материали отстрани - както в областта на гърба, така и в долната част - за да се стабилизира бебето и да се поддържа здраво и удобно.
 
Нов дизайн на подглавника
подкрепа за най-малките, пространство за най-виските

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size е с пдобрен дизай в областта на главата. Осигурено е повече пространство за растящото дете, като в същото време се осигурява максимална защита във всяка ситуация. За малките бебета, задната част на подглавника е толкова тясна, колкото и при предходния модел, за идеално поддържане на главата на новороденото. Когато бебето порасне, подглавникът с триъгълна форма се отваря, за да осигури пространство, от което се нуждае малкото дете.

 BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size

BESAFE IZI MODULAR X1 I-SIZE

BeSafe iZi Modular X1 i-Size е столче за кола предназначено за деца с с ръст от 61 до 105см. с възможност за монтаж обратно на движението от 61 до 105 см. (приблизително от 6 месеца до 4 години) и в посока на движението от 88 до 105см. (приблизително от 15 месеца до 4 години).

Dynamic Force Absorber ™

Внимателна защита, която действа като батут

Благодарение на Dynamic Force Absorber ™, iZi Modular X1 i-Size разполага с новото и най-модерно решение в облегалката за глава, което осигурява оптимална защита за най-уязвимите части от тялото на детето. Облегалката за главата е изработена от специални материали и представлява конструкция от различни гъвкави зони, които оптимално поглъщат силите при страничен удар чрез огъване във вътрешната зона, като същевременно остават по-твърди във външните зони.

Инсталиране с едно щракване върху ISOfix базата

С възможност за регулиране на пространството за краката

iZi Modular i-Size ISOfix базата разполага с възможност за регулиране на пространството за крачета. Регулируемата предна скоба може да осигури повече място за краката, когато детето е по - голямо и съответно да позволи столчето за кола да заема по - малко място в автомобила, когато детето все още е малко.
Възможността да отделите столчето за кола от ISOfix базата ви позволява, не само да използвате същата база и за друга детска седалка за кола от концепцията iZi Modular, но също така можете лесно да премесвате столчето за кола и ISOfix базата между колите за секунди.

Ergo-Move Shoulder Pads ™

Пространство за повече движение

Въз основа на препоръките на немската асоциация AGR (Aktion Gesunder Rücken), занимаваща се превенция и правилно развитие на гърба, ние разработихме нашите нови меки и удобни подложки Ergo-Move Shoulder Pads ™. Те имат по-тънък дизайн и допълнителна извивка, където са раменете на детето, което дава на детето допълнително пространство за движение за ръцете му.

Two-Fit Cushion ™

Комфорт за всяка възраст

Състояща се от две отделни части, изработена от мек материал и в същото време осигуряваща нужната подкрепа, подложката Two-Fit Cushions™ позолява да я приспособите така, че да се осигури
максимален комфорт за всяко едно дете. Two-Fit Cushions™ осигурява на малките деца допълнителна мекота и стабилност, при преминаването от столче за кола за новородено, към столче за по-големи деца.
Двете независими части на подложката, които могат да бъдат отстранявани по отделно, позволяват на родителите да регулират позицията за седене и положението на колана оптимално спрямо детето си.
Препоръчително е възглавница wo-Fit Cushions™ да бъде отстранена, когато детето навърши 2 годишна възраст, но разбира се, тя може да бъде отстранена по-рано или да остане до по-късно, в зависимост от ръста на детето.

Монтажът на столчето за кола може да бъде извършен както с 3-точковия автомобилен колан, така и посредтвом ISOFix база, за автомобили оборудвани с ISOFix. Стол за кола BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size се монтира единствено обратно на посоката на движение.

Black Car Interiror е луксозна тапицерия, изработена от висококачествен полиестер, осигуряващ максимален комфорт по време на път. Дизайнът е съобразен с последните тенденции в интериора на луксозните автомобили. Черната тапицерия е декорирана с нежни сиви нишки и декоративен Френски шев, пасваща перфектно на всеки автомобил.Тапицерията е устойчива на износване и е меко подплатена двоен слой пяна, за максимален комфорт на детето. 

 BESAFE IZI MODULAR ISOFIX БАЗА

BeSafe iZi Modular IsoFix база, предназначена за ползване със столче за кола BeSafe iZi Go Modular I-Size и BeSafe iZi Modular I-Size, гарантира правилен и бърз монтаж на столчетата за кола и осигурява допълнителна защита при страничен и фронтален удар

Базата е оборудвана с регулируем на височина опорен крак, който абсорбира удъра между базата и шасито на автомобила и регулируема предна скоба.
Когато столчето за кола BeSafe iZi Modular i-Size е монтирано обратно на движението, посредством регулируемата предна скоба може да регулирате разстоянието между облегалката на автомобила и столчето за кола в зависимост от ръстта и нуждите на детето.
Регулируемата предна скоба може да осигури повече място за краката, когато детето е по - голямо и съответно да позволи столчето за кола да заема по - малко място в автомобила, когато детето все още е малко.

BeSafe модулна система iZi Modular + ISOFix база - Black Cab

BeSafe модулна система iZi Modular + ISOFix база - Burgundy Melange - 1850лв.

BeSafe модулна система iZi Modular + ISOFix база - Premium Car Interior Black - 1850лв

BeSafe модулна система iZi Modular+ ISOFix база - Metalic Melange - 1850лв

BeSafe модулна система iZi Modular + ISOFix база - Sea Green Melange - 1850 лв.

BeSafe iZi Modular A X1 i-Size столче за кола + iZi Go Modular X1 + ISOFix база - Peak Mesh - 1990лв.

BeSafe модулна система iZi Modular i-Size Sunset Melange с ISOFix база - 1840лв.


Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: BeSafe модулна система iZi Modular + ISOFix база
  • Наличност: Наличен
  • 1,770.00 лв.

Възможни опции

Тагове: BeSafe модулна система iZi Modular + ISOFix база