Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Ултразвуков овлажнител с йонизатор Nuvita Ariasana 1823

Ултразвуков овлажнител с йонизатор Nuvita Ariasana 1823

Овлажнява и пречиства въздуха, за по-здравословен дом.

Технологията на сребърните йони елиминира микробите и бактериите от водата. Освен това, филтърът с активен въглен почиства преди изпаряването, създавайки здравословна среда за цялото семейство. Също така, устройството е ултра безшумно и може да се използва и в спалнята, без да нарушава вашата почивка. Много лесен за използване: всички функции могат да бъдат избрани чрез един бутон.

С овлажнителят Nuvita Ariasana 2 можете да помогнете на детето си за спокоен сън и оптимизиране на влажността с помощта на студена пара в детската стая. Керамичният филтър, включен в Nuvita Humidifier Ariasana2, гарантира, че водата се почиства преди да се изпари. Разпространението на вредни бактерии се предотвратява от вградените сребърни йони. Те елиминират микробите и бактериите във водата и чрез филтъра с активен въглен парата се пречиства отново. По този начин произведената студена пара е напълно безвредна за детето. Снабден с двулитров резервоар за вода, овлажнителят Nuvita Ariasana осигурява мощност от девет часа. След като резервоарът се изпразни, овлажнителят автоматично се изключва. Nuvita Humidifier Ariasana е много тих в експлоатация и затова не нарушава съня.

Овлажнителят Nuvita Ariasana2 е изработен от бяла пластмаса и е с ултразвуков пулверизатор. Това създава мъгла - в случая студена пара - чрез пулверизиране на течност. Nuvita Humidifier Ariasana се захранва от захранващ кабел, свързан към захранването.
Работата с овлажнителя Nuvita Ariasana2 е изключително опростена - всички функции се избират с един бутон. Устройството има няколко работни нива.
Наличен е индикатор за ниво.
Включеният въглероден филтър има срок на годност две години. Съхраняването на резервен филтър трябва да се извършва на хладно и сухо място.

Препоръчва се да се използва само дестилирана вода, тъй като това удължава живота на уреда. Добавянето на аромати или масла не се препоръчва, тъй като може да повлияе негативно върху работата и функцията на Nuvita Humidifier Ariasana2, което от своя страна ще анулира гаранцията. По време на работа не трябва да се добавя вода. Презареждането трябва да става само когато уреда е изключен !
Резервоарът за вода и дюзата трябва периодично да се почистват с хладка вода. Не използвайте разтворители или химически почистващи препарати за почистване на овлажнителя, тъй като те ще пречат на работата на изхода на мъглата при разтваряне. За почистване на пулверизатора и сензора идеално би се представила стара четка за зъби. Водата никога не трябва да стои в Nuvita Humidifier Ariasana в продължение на няколко дни, тъй като може да се развият бактерии. Ако устройството не се използва дълго време, водата трябва да се извади от резервоара, след което да се подсуши.

Свойства Овлажнител Nuvita Ariasana2:

 •     студена мъгла
 •     регулируем интензитет на пара
 •     регулируема посока на парата
 •     Резервоар с капацитет 2 литра
 •     Сребърен йонен филтър елиминира микробите и бактериите
 •     Керамичният филтър почиства водата
 •     работи с мрежово захранване.
 • Керамичен филтър за овлажнител Nuvita NU-0063 - 15 лв.

  Карбонов филтър за овлажнител Nuvita NU-0064 - 15 лв.


Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
 • Продуктов код: Ултразвуков овлажнител с йонизатор Nuvita Ariasana 1823
 • Наличност: Наличен
 • 100.00 лв.

Тагове: Ултразвуков овлажнител с йонизатор Nuvita Ariasana 1823