Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Smart Часовник за деца

Smart Часовник за деца


4G видео разговор и камера

Устройството поддържа незабавни видео разговори между часовника или между часовниците и телефони. Камерата с 2 мегапиксела може да подобри нивото на яснота на снимките.

Бърз SOS

Когато сте изправени пред аварийна ситуация, натиснете задържайки за секунда бутона за включване, за да изпратите аларма до родителите, което е удобно и бързо.

800 mAh батерия

Часовникът е оборудван с батерия с голям капацитет, животът на батерията е доста дълъг, време на готовност до 4-5 дни, нормална употреба до 2-3 дни.

Телефонно обаждане и чат

Разрешава обаждания само от регистрирани контакти. Децата могат да се свържат с членовете на семейството по всяко време и навсякъде. Групов чат със специален кръг от приятели на децата. Семеен групов чат за щастливо споделяне с членовете на семейството. Осигуряване на повече забавление с емотикони в чата.

Малки забавни инструменти

Записвайте стъпките на ежедневните упражнения на детето. Лесен и удобен за използване. Родителите могат да използват мобилното приложение, за да подават аларми за часовника.

Проследяване в реално време

Точно местоположение в реално време. Родителите могат да прегледат следата на часовника в рамките на няколко дни. Родителите могат да зададат виртуалната ограда и да получават известия, когато часовникът излезе от нея.

Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Smart Часовник за деца
  • Наличност: Наличен
  • 209.00 лв.

Възможни опции

Тагове: Smart Часовник за деца