Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.

Детска количка Mercedes-Benz AMG GT

Детска количка Mercedes-Benz AMG GT

СПЕЦИАЛИСТИТЕ ПО ДИЗАЙН И АЕРОДИНАМИКА НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ НА АВТОМОБИЛИ MERCEDES-BENZ DAIMLER AG И ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ НА ДЕТСКИ КОЛИЧКИ HARTAN KINDERWAGEN E.K. СЕ ОБЕДИНЯВАТ, ЗА ДА СЪЗДАДАТ БЕБЕШКА КОЛИЧКА – ПЪРВАТА MERCEDES- BENZ AMG!

Детска количка Mercedes-Benz AMG съчетава спортен дух, гъвкавост и максимален комфорт при каране по много специален начин.

Въпреки изключително малките размери на сгъване, детската количка AMG има въртящи се колела, които са подходящи за всеки терен. Визуален акцент са колелата с триъгълни спици от оригиналния AMG дизайн.

От AMG GT нищо не липсва дори по отношение на комфорта. Дизайнът на седалката за след 6 месец и на коша за новородено е създаден с любов от Dinamica, които изработват оригиналния материал за AMG, който трябва да издържа на високите изисквания за качество на автомобилната индустрия.

Седалката може да се позиционира както по посока на движение, така и в обратна посока. Други полезни функции включват регулируема по височина подложка за крака, сгъваем сенник за допълнителна защита от слънце, включително вентилационна зона, както и регулируема по височина дръжка, ръчно и двойно ушита с цвят и декоративни шевове, съответстващи на дизайна в купето на автомобила AMG GT.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Алуминиева рама в сив цвят, съответстваща на цвета, използван при производството на автомобила AMG GT

Спортни колела с окачване, изработени от Solight Ecco с въздушна камера с джанти с триъгълни спици, вдъхновен от оригинала AMG GT

Много позиционна седалка със сенник, позволяващ безшумно сгъване, вентилационна система, вградена допълнителна козирка с UV защита фактор 50+

Телескопична дръжка в черен цвят, изработена от кожа и ръчно ушита и с шев в червен цвят 

Изключително лесна за употреба клик – система за определяне на посоката на поставяне на седалката с лице или с гръб към родителя с едно движение, както и регулация на гръбчето до пълно легнало положение, което предлага комфорт както за бебето, така и за родителя

Логото на AMG GT е поставено на видно място както на рамата и на текстила на самата количка, така и на аксесоарите към нея

Светлоотразители, вградени в рамата

Дискова ръчна спирачка, включена в комплекта

Чанта за аксесоари и дъждобран, включени в комплекта

Тегло на шаси: 9.1 кг

Размер на количката в сгънато положение: 69см / 58,5 см/ 31 см

Дизайн: Black560 илиGraphit, 562 , Collection AMG GT 

В комплекта са включени чанта за аксесоари, дъждобран и дискова ръчна спирачка.


detska-kolichka-AMG





Кош за новородено Mercedes Benz AMG GT + 945лв.


Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Детска количка Mercedes-Benz AMG GT
  • Наличност: Наличен
  • 2,700.00 лв.

Възможни опции

Тагове: Детска количка Mercedes-Benz AMG GT