Смарт бебешка везна с ръстомер AGU Wally

Смарт бебешка везна с ръстомер AGU Wally

Електронната детска везна с ръстомер AGU - Wally помага на родителите да следят правилното тегло, растеж и развитие на новороденото. Устройството може да се използва ръчно или чрез мобилното приложение AGU.
През първите месеци особено при кърменето е важно да се определи дали бебето приема необходимото количество кърма по време на кърмене. Искате да сте сигурни, че бебето ви ще наддава и ще се развива нормално.

За да сте напълно сигурни, необходимо е просто да претеглите детето преди и след хранене. Можете да използвате везната през мобилното приложение.

Така запазвате всички измервания, а приложението автоматично показва динамиката на развитие на вашето дете за всеки период от време. Освен това данните се сравняват с препоръките на Световна Здравна Организация (СЗО).


Когато говорим за дете, точността има значение

През първите месеци от живота на детето е много важно да се следи промяната в теглото и височината, тъй като тези показатели са сред най-важните в развитието на децата на тази възраст. Когато височината и теглото на бебето са нормални, това показва правилно и достатъчно хранене, както при кърмене, така и при изкуствено хранене. За точно измерване на теглото на детето се използват везни.

Бебешката везна е специално устройство. Дизайнът й е направен така, че лесно и удобно да поставите бебето в платформата и да измерите теглото и ръста му.

Бебешки везни с AGU с ръстомер - избор на съвременните родители

Електронната бебешка везна с ръстомер AGU Wally е вашият най-добър асистент за хармоничното развитие на детето. Специално разработеният дизайн с ергономична платформа и прибиращ се ръстомер позволява по-удобно и надеждно поставяне на детето върху везната, което означава по-точни измервания. Резултатът за претеглянето се показва на ярък електронен дисплей и може да бъде запазен или сравнен с предишните стойности. Всички данни от измерванията се отчитат в мобилното приложение на Agu. В него можете да видите динамиката на развитие на детето. Освен това приложението ще ви сигнализира, ако мерките на бебето ви се отклоняват от препоръчителните данни на Световната Здравна Организация (СЗО).

Бебешка везна AGU с ръстомер гарантира точност на измерванията и безопасност на уреда за вашето бебе. Везната е проектирана, отчитайки се най-новите изследвания и е тествана в съответствие с международните стандарти за качество. Всички части на устройството са изработени от материали, които са безопасни за деца и нямат остри ъгли, които могат да навредят. Бебешката везна AGU е най-доброто решение, когато се грижите за правилното развитие на вашето дете.


 • Функция TAРА

 • Лесен за използване

 • Работи с 4 батерии ААА (1,5V)

 • Мониторинг на теглото и височината в АРР

 • Идеален за деца и бебета

 • Ергономичен дизайн

 • Точното и бързо измерване на теглото и височината

 • Гаранция 2 години


Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
 • Продуктов код: БЕБЕШКА ВЕЗНА C РЪСТОМЕР WALLY
 • Наличност: Наличен
 • 175.00 лв.

Тагове: БЕБЕШКА ВЕЗНА C РЪСТОМЕР WALLY