Кана за водородна (хидрогенизирана) вода

Кана за водородна (хидрогенизирана) вода

Кана за водородна (хидрогенизирана) вода

Какво е водородна (хидрогенизирана) вода?

Водородна (хидрогенизирана) вода е вода, която е обогатена с водород  (Н2).

Дълго време биолозите са смятали, че водородът е само физиологично инертен газ, самият водород е един от най-естествените антиоксиданти, така че обогатената с водород вода има силна редукционна функция, неутрализира кръвта и клетките от  свободни радикали. Богатата на водород вода има по-силен антиоксидиращ ефект  от всички витамини А, С, Е, зелен чай и други антиоксиданти, известни на човека, отрицателния й потенциал, за голяма изненада е 300mv, което води до унищожаване на злокачествените образувания.

Ролята на богатата на водород вода върху човешкото тяло

Активния водород неутрализира свободните редикали блокиращи нормалната жизнена  функция на клетките и са основна причина за зараждане на заболявания, като сърдечно-съдови, диабет, автоимунни, свободните радикали са и една от основните причини за онкологични заболявания. Подобрява кръвообращението, активира човешките клетки, забява стареенето на клетките, подобрява имунитета, увеличава живите клетки, насърчава храносмилането и екскрецията, подобрява стомашно-чревната функция. Водата получена с каната за водорона вода осигурява мощна детоксикация на клетъчно ниво и повишане на жизнената енергия на тялото, подобравяне тургура на кожата.

Богата на водород вода за всички тези хора

Схема на Електролизата за обогатяване с водород

След пречистване на водата с домашна филтърна система за обратна осмоза(препоръчително), каната за хидрогенизиране на вода, обогатява водата с водородни йони.

Диаграма

 

Промяна на филтъра Ниска консумация на енергия, висока ефективност

 

 

Водородът е силен Тач бутон
Сменяемият калциев сулфитен филтър адсорбира остатъчния хлор във водата и прави питейната вода по-здравословна. Мощност 15W

 

Захранване DC 12V

Електролиза с висока мощност, ниска консумация на енергия

Продуктът използва новоразработен водороден генератор, с по – голям капацитет за производство на водород Каната с водородна вода идва с чувствителен бутон за лесен контрол

 

Каната за водородна (йонизирана) вода е едно от най-новите научни открития за профилактика на здравето и допълващо лечение, разработено в Япония.

 Сумата по куриерската услуга не е включена в крайната цена!

 При отказана поръчка, клиентът заплаща транспортните разходи в двете посоки!

Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Кана за водородна (хидрогенизирана) вода
  • Наличност: Наличен
  • 285.00 лв.

Тагове: Кана за водородна (хидрогенизирана) вода