Столче за кола Avionaut Pixel

Столче за кола Avionaut Pixel

AVIONAUT Pixel предлага най-високо ниво на безопасност, както и изключително леко структурно тегло в категорията от 0-13 кг. Иновативният композитен материал на обвивката е много лек, като в същото време може да поеме значително количество сила по време на сблъсък, като осигури перфектна защита за детето.

AVIONAUT Pixel е оборудван с уникална PIXEL симетрия, разработена в сътрудничество с авторитети в областта на физиотерапията и детското развитие, която осигурява безопасно и по-удобно позициониране на детето в седалката. Прилагането на тази новаторска технология значително подобрява безопасността на детето и поддържа правилната позиция на тялото.В допълнение, ефективността на защитата на седалката за кола Pixel е потвърдена от тестове, проведени в много европейски изследователски лаборатории. Доказано е, че Pixel значително надвишава изискванията на стандарта i-Size. В допълнение, фиксирането на колана към IQ ISOFIX база гарантира пълна интеграция с ISOFIX системата на автомобила.

Avionaut Pixel е най-леката седалка за кола на пазара. Въпреки изключителната си лекота, тя е и една от най-сигурните места, доказана от резултатите от тестовете, проведени в няколко изследователски лаборатории. Това, което го отличава, е не само новаторската технология, свързана с безопасността и ергономията, но и нейният всепризнатата модерна конструкция

Превоз

 

Седалката е оборудвана със специално пригодени закопчалки, които се прикрепят към повечето рамки за карета, които се предлагат на пазара. Това решение отваря широка гама от вагони, от които можете да избирате, е удобно при пътуване с дете и свежда до минимум обема на багажа

ТапицерияИзработен от висококачествени материали, в широк спектър от цветове, съобразени с вкусовете и изискванията на клиентите, които изискват най-доброто. Всички материали за тапицерия Avionaut отговарят на стандарта OEko-tex 100, при условие, че тъканта не съдържа вещества, вредни за здравето или безопасността на детето.

Дизайн

Avionaut също така е с модерен дизайн. Сътрудничеството с дизайнерите води до разработването на седалки с дизайн от висок клас и тапицерия от най-високо качество. Също така поставяме еднакво ударение върху това, да се уверим, че седалките не само изглеждат добре, но и са изключително удобни за използване. Тази комбинация от комфорт и дизайн не само разграничава столовете Avionaut от всички останали на пазара, но преди всичко ги прави популярен избор както за деца, така и за родители.

Основа


Изработен от най-висококачествени материали, предлагащи перфектна защита от слънчева светлина в автомобила, както и при разходки на открито

Безопасност


Безопасността означава чувство за сигурност, както и гаранция за поддържане на това състояние, което ви позволява да се съсредоточите върху живота си, върху живота на близките си, а не постоянно да се безпокоите за тях. Това чувство за безопасност ви позволява да се наслаждавате на специалните моменти, които прекарвате заедно с детето си. Ако искате да сте сигурни, че детето ви е безопасно, защо не изберете най-добрите световни системи за защита при пътувания с автомобил?Когато избирате столче за кола, за да ви служи много на дълги разстояния, проверете дали е преминал катастрофални тестове, какви сертификати има, от какъв материал е изработена тапицерията и дали е дишаща. Уверете се, че детето е поставено правилно в седалката; не се концентрирайте само върху външния вид и цената, разберете за продукта, който искате да отидете.Само тогава ще можете да се насладите на километра, без да се притеснявате за безопасността на вашето дете.

Безопасността никога не е била толкова лека


Нашата новаторска технология създаде най-леката седалка за кола в света - AVIONAUT Pixel, тежаща само 2,5 килограма и значително подобрява удобството за използване, особено през първите месеци от живота на детето, когато седалката също служи като носител и всеки допълнителен килограм означава голям натоварване за родител.

I-SIZE


Съществува ли европейският стандарт за безопасност на местата за деца под 15-месечна възраст, в сила от юли 2013 г. След това беше въведено задължението да се транспортират децата в колата в задната част до 15-месечна възраст, вместо 9-12 месеца, както беше предвидено в предходния регламент на Европейския съюз, като по този начин значително се увеличи безопасността на децата в режим на транзит. Използването на i-Size гарантира по-добра защита на врата и главата на детето в случай на сблъсък.

ISOFIX


Постоянна за Международната организация за стандартизация, това е система за закрепване на детски седалки към седалки за автомобили. Системата ISOFIX се състои от две устройства, разположени между седалката и задната част на седалката.Важно е, че тези приспособления са закрепени директно към конструкцията на превозното средство, осигурявайки по-твърдо закрепване, отколкото предпазния колан, както и по-добро поглъщане на енергия. Използването на системата за захващане ISOFIX предотвратява неправилната инсталация.IQ база Задължителна за употребата на седалката Pixel

Седалката AVIONAUT Pixel премина всички най-строги тестове, потвърждаващи най-добрата възможна детска безопасност в случай на сблъсък.

EPP


Това е иновативен материал, който прилича на стиропор, но се отличава значително от това, че не е толкова твърд или крехък.Освен това има висока устойчивост на физични и химични фактори. Отличната му здравина прави този материал идеален за конструкцията на седалките на автомобила, тъй като не се деформира дори при силни ударни натоварвания от сблъсък. В допълнение, ЕРП е екологичен материал, който е 100% рециклируем и притежава антибактериални и фунгистатични свойства.

GREY MELANGE

BEIGE MELANGE

BERLIN BLACK

WARSAW RED

ISTANBUL NAVY

LONDON GREY

Базата Avionaut IQ Isofix е разработена специално за столчетата Avionaut Pixel и Avionaut AeroFIX. - 299 лв.

Базата Avionaut IQ Isofix е разработена специално за столчетата Avionaut Pixel и Avionaut AeroFIX. Базата използва технология, патентована от Avionautкоято позволява директно свързване на основата с конструкцията на автомобила.

Базата IQ Isofix притежава система Click n’ Driveкоято улеснява и ускорява процеса на закрепване и демонтиране на столчето за кола. Звуковият сигнал информира за правилния или неправилен монтаж на столчето към базата, което свежда до минимум риска от неправилно закрепване.. Правилната инсталация в автомобила е в основата на безопасното използване на всяко столче за кола. Базата е оборудвана с контролен панел с тест бутон, благодарение на който можем да проверим дали е инсталирана правилно.

Може да се използва с Avionaut Pixelкакто и с Avionaut AeroFIX

 

Произведено в Полша

24 месеца гаранция


Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Столче за кола Avionaut Pixel
  • Наличност: Наличен
  • 399.00 лв.

Тагове: Столче за кола Avionaut Pixel U.01, 0-13 кг