Сертификат "Коректна Фирма"

Тази Фирма получи сертификат
"Коректна Фирма" 2016

http://www.korektnafirma.com/show,18359,74-

 

Какво е сертификатът Коректна Фирма?

Сертификатът Коректна Фирма съществува на европейския пазар от 2013 година.

Проектът се изпълнява от бургаската фирма ИЦНКМ ЕООД.

Реализира се успешно благодарение на предварителни наблюдения на всеобхватния Интернет и бързо развиващите се технологии, ясно изменящи съществуващите бизнес модели, държанието и реакциите на потребителите.

Най-новата техника предоставя достъпността на клиентите към широк спектър от информация за всеки един продукт, услуга, предприятие или институция.

Информираните потребители търсят новини за фирми, чиито услуги ползват.

Често искат да знаят дали дадена организация е достоверна.

За тази цел, притежателите на мобилни устройства прекарват голяма част от времето си в Интернет - четейки информации за интересуващи ги институции.

В резултат на тази информация бургаската организация пое инициативата да улесни общият диалог между клиентите и предприемачите.

След провеждането на определени експертизи, бе сътворена иновативна, авторска методика на изследване, която позволява на базата на създаден алгоритъм да се определи т. нар. Коефициент на Мнения. "Изследователски център на клиентските мнения" ЕООД за своя сметка провежда изследване на дадено предприятие в България, използвайки специализирания софтуер, който е създаден от полското дружество CBOK Ltd, според горе споменатия алгоритъм.

До момента нито една институция не провежда изследвания, базиращи се на тази методика.

Само за година Сертификатът Коректна Фирма се превърна в изключително популярно и почитано както от предприемачите, така и от клиентите отличие.

Това е един от най-популярните сертификати издавани в България, също както и в много други европейски страни.

Какво е Коефициент на Мнения?

Коефициентът на мнения е сътворен на базата на специален алгоритъм.

Това е цифрена съвкупност, която образува количеството негативни мнения по адреса на дадено предприятие, публикувани от клиенти в Интернет пространството.

Всяка фирма е проверявана със специално изградена за тази цел програма за съществуващи срещу нея по всички Интернет страници т. нар.

Чувствителни Фрази - думи, негативно описващи дейността на дадено предприятие, подтикващи към неговата некоректност, както и други качества, благодарение на които даден субект не подлежи на доверие.

Това могат да бъдат изрази, определящи неговата недостоверност, както и други качества, поради които дадена фирма не е за препоръчване. След проверката на Коефициента на Мненията - в зависимост от нейния резултат фирмата получава възможност за участие в проекта Коректна Фирма.

Негативният резултат дисквалифицира съответния субект за цялата година.

Положителният резултат на дадено предприятие според алгоритъма Коефициент на Мненията предоставя възможност на Фирмата да получи сертификат за Коректна Фирма, както и участие в проекта.

В резултат на положителна проверка на алгоритъмът Коефициент на Мнения потенциалният участник в проекта се информира с телефонно обаждане от един от консултантите на фирма ИЦНКМ ЕООД. 

Сертификатът Коректна Фирма е документ, удостоверяващ безупречната репутация на фирмата в Интернет пространството.

Могат да го получат единствено фирми,

които са с положителен коефициент на мнения.

Донякъде това също е показател за удовлетвореност на клиентите.

За какво ми е Сертификатът Коректна Фирма?

Сертификатът Коректна Фирма е отличие, имащо за цел преди всичко да изгражда позитивна презентация на предприятиета в Интернет средата, а това е свързано със създаване на добър имидж на фирмата.

Един потенциален клиент, който влиза за първи път в дадено предприятие, определено гласува по-голямо доверие към предприятието, което е отличено от външна, независима организация, отколкото към предприятие, което няма никакви такива отличия.

Благодарение на това, субекти, които могат да се похвалят със сертификат за Коректна Фирма са смятани за коректни и изпълняващи услуги на високо ниво.

Подобна роля изпълняват и стикерите , които можете да залепите на служебен автомобил или на витрината в магазина.

Инициираният от бургаското дружество проект има за цел достигане до максимален брой получатели с информацията, че дадено предприятие се отличава спрямо конкуренцията. "ИЦНКМ" ЕООД отделя големи финансови средства за промотиране на субекти притежаващи Сертификат Коректна Фирма. Основата за изграждането на имиджа е електронната визитка на уеб страницата www.korektnafirma.com.