LEGO® Technic 42083 -Bugatti Chiron

LEGO® Technic 42083 -Bugatti Chiron

Открийте Bugatti Chiron!

Насладете се на инженерните постижения и дизайна на един от най-престижните световни производители на автомобили с този великолепен модел Bugatti Chiron от комплекта LEGO® Technic™ 42083.

Разработен в партньорство с Bugatti, моделът улавя магията на известната суперкола с блестяща аеродинамична каросерия, джанти със спици и поставено лого и гуми с нисък профил, детайлни спирачни дискове и W16 двигател с движещи се бутала.

Отворете вратите и ще видите изящна кабина, с Technic 8-скоростна предавателна кутия с движещи се лостове за смяна на скоростите и волан с емблемата на Bugatti.

Поставете ключа за максимална скорост, за да превключите активното задно крило от работен режим на позиция за максимална скорост, или повдигнете предния капак, за да откриете уникален сериен номер и товарно отделение със стилна чанта за пренощуване Bugatti.

Класическата цветова палитра с два тона на синьото на Bugatti отразява знаковия цвят на марката, а комплект страхотни стикери за допълнителна детайлност добавят финален щрих към този изключителен модел!

Комплектът съдържа:3599 части.

Конструктор ЛЕГО Technic 42083

Конструктор ЛЕГО Technic 42083 2

Конструктор ЛЕГО Technic 42083 3

Конструктор ЛЕГО Technic 42083 4


Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: LEGO® Technic 42083 -Bugatti Chiron
  • Наличност: Наличен
  • 860.00 лв.

Тагове: LEGO® Technic 42083 -Bugatti Chiron