Столче за кола 360ᵒ Apramo One

Столче за кола 360ᵒ Apramo One

Apramo Столче за кола 0+/1/2/3, 360ᵒ

ОПИСАНИЕ

12 години, 4 етапа, 1 столче, 0 компромиси;

Въртене на 360 градуса;

5-точков колан за до 25кг;

5 позиции на наклон на облегалката;

Пълно легнало положение за група 0+;

Подвижна облегалка на главата;

Перяща се тапицерия;

Дишаща материя.

APRAMO ONE – за веки етап

Столчетата за кола Apramo са от първокласно качество, постигнато  чрез непрекъснати проучвания и разработки. От 2008 г. насам компанията  произвежда нови, иновативни модели с акцент на безопасността, но без компромиси в стила. 


Днешният пазар е залят от изумително разнообразие столчета за кола, разделени на групи според възрастта и теглото. Вярвайки, че трябва да си улесняваме живота, от Apramo проектират първото столче  APRAMO ONETM ALL STAGETM за всички етапи от развитието на детето – от раждането до приблизително 12-годишна възраст (0-36 кг).

Лесно използване - въртене на 360 градуса

Седалката на столчето се върти на 360 градуса, което прави настаняването на детето повече от лесно. Само секунди пък са нужни за обръщането на столчето от гледащо напред в противоположна на движението посока.

5-точков колан за до 25кг.

При съвременните столчета за кола 5-точковият колан винаги се ползва за деца до 15 кг (група I). Проучване на пазара обаче показва, че децата на тези килограми може да не са достатъчно силни, за да преминат директно към 3-точков колан на следващия етап (група II, III). В отговор на изискванията на потребителите за по-голяма безопасност, Apramo проектират нова система за обезопасяване, при която 5-точковият колан може да бъде прилаган за деца до 25 кг (група II или приблизително 6-годишни).

Комфорт с 5 позиции на наклон

Имате възможност да ползвате седалка в напълно легнало положение за група 0+, а за групи I, II и III дава възможност за 5 позиции за настройване на наклона на облегалката, осигурявайки максимален комфорт.

Регулируема облегалка за главата

Подложката за глава лесно се адаптира към порастващото дете и може да се регулира бързо и лесно, без дори столчето да се вади от автомобила. 

Издърпваща се дръжка в горната част на облегалката ще ви помогне да настроите височината и позицията само с една ръка, благодарение на специален повдигащ механизъм.

Бързо почистване със свалящо се покритие

APRAMO ONE е проектиран така, че да се ползва от раждането до около 12-годишна възраст. От компанията отлично разбират, че за тези 12 години ще се наложи платненото покритие да се пере и почиства много пъти. Ето защо всички покривала са свалящи се и лесно сменяеми.

BREATHEX – покриваща материя

За съвършен баланс между удобство и проветривост, от Apramo се доверяват на материята BREATHEXTM, комбинация от висококачествен памук, полиестер и допълнителна текстилна технология за горен слой от микрофибър.

Мека и комфортна през всички сезони ;

Дишаща;

Отговаряща на съответните стандарти за безопасност и екологичност. 

Image result for Apramo One Liverpool Red

Image result for Apramo One Sunderland Black


Image result for Apramo One Morecambe Grey


Напишете мнение

Внимание: HTML не се ретранслира!
    Лошо           Добро
Код за сигурност
  • Продуктов код: Столче за кола 360ᵒ Apramo One
  • Наличност: Наличен
  • 649.00 лв.

Възможни опции

Тагове: Столче за кола 360ᵒ Apramo One